11 stvari koje svaki vegetarijanac želi da zna | BA.rickylefilm.com
Brendovi

11 stvari koje svaki vegetarijanac želi da zna

11 stvari koje svaki vegetarijanac želi da zna

11 stvari koje svaki vegetarijanac želi da znate

🍳🍠🍞🍆🍅🍌🌽🍜🍙🍭

Evo u čemu je stvar: Ja sam bio vegetarijanac 14 godina. To je skoro pola svog života koji sam izabrao živjeti bez mesa. I tih 14 godina, imala sam bezbroj pitanja, beskrajne rasprave i naišao više zbunjen ljudi nego štap tofua mogu uzdrmati u. Dakle, za nacionalnu vegetarijanska sedmica, ja sam dao odrešene ruke da biste postavili rekord ravno. Evo kako veggie u vašem životu želi da znate.

1. Svako od nas je čuo izraz: '? Ali zar ne propustite slaninu / feferoni / govedinu / odrezak / te male kuglice piletine ti u KFC' Momci, hvala vam na brizi, a mi ne mislimo da raznese umove, ali ne. Mi stvarno ne.

2. 99% vremena, naš restoran kako je jeftiniji od tvoje. Ali zbog 4 €, i zbog toga što ne želimo da izgleda kao dicks, samo smo podijeliti račun. Mi smo u osnovi Robin nape Pizza Express.

3. Kada kažete "Ja sam vegetarijanac, samo jedem piletinu, kao, dva puta mjesečno", samo kažemo 'k cool whatevs'. Probali smo ističući sve u redu sa ovom izjavom mnogo puta već. Ne isplati.

4. Većina nas ne zanima da li jesti meso ili ne. Suprotno popularnom vjerovanju, ne provode svoje živote Hellbent vas pretvaranje neke drvoljupci, korova-for-doručak hipi kult. Osim ako želite da nam se pridružite, naravno.

5. U to ime, samo zato što volimo The Smiths ne znači da mislim da "meso je ubistvo".

6. Oni od vas koji misle da meso je jedini izvor proteina i željeza su bane naših života. Verovatno ćete pokazati brigu za naš nivo energije, čak i ako smo potpuni stranci. Muž mame prijatelja i brat dečka prijateljice - Dobro sam. Hvala na pitanju.

7. Ali, ako postoji jedna stvar se svi možemo složiti, to je da je Linda McCartney kobasice su bruto. Soz, Linda, ali ono što si mislio?

8. Moramo da shvatiš koliko mi volimo visoke kvalitete. Njihove mogućnosti bez mesa su bogate i imaju dva Veggie Glazbeni prodavnice u Londonu. (35 Broadwick Ulica i 57 Great Eastern ulici, samo FYI). Ti momci znaju šta se dešava.

9. Slučaj treba da ga treba, imamo enciklopedijskog znanja tople vegetarijanaca osoba. Milo Ventimiglia? Seksi veggie. Brad pitt? Nije komadić mesa prolazi njegova lijepo biljojedi usne. Prince? Kao da je iskvari svoju plemenitih usne šupljine na takav način. Bill Clinton? Da, možda ćemo stati.

10. Oni od vas koji ne dovode u pitanje / ispitivati ​​/ su izazov za što vegetarijance, mi smo ti najveće fanove. Koliko često čujete neko ide: 'OMG, ako jedete meso ?! Ne F * cking način! To mora biti strašne za tebe, zašto si napravio takav nedokučiva, bizarne odluke? '

11. Mi ne želim da ikada više vidjeti još jedan Portobello gljive ili sir od kozjeg i crveni luk kolač. Ako je ovo na meniju na vaše vjenčanje, mi smo se.

Govoreći hrane smo bolesni od, evo 15 stvari koje znate samo ako mrziš pečenje večere