5 najsmijesnijih trenutaka iz Katie Hopkinsa - ovog jutarnjeg intervjua o nazivima dece i klasi | BA.rickylefilm.com
Brendovi

5 najsmijesnijih trenutaka iz Katie Hopkinsa - ovog jutarnjeg intervjua o nazivima dece i klasi

5 najsmijesnijih trenutaka iz Katie Hopkinsa - ovog jutarnjeg intervjua o nazivima dece i klasi

U 5 najgluplja trenutke iz Katie Hopkins 'This Morning Intervju

Kretanje kroz moje Twitteru kasno sinoć, pitao sam se zašto bivši Apprentice takmičar Katie Hopkins je u trendu. Bilo je to zbog niže nastup na This Morning - gdje je sjeo na sofu da proglasi da ona ocijeni djece od strane njihovih imena - i ako je njeno dete je uhvaćen igra sa nekim sa "radničke klase" nadimak (njen najomraženiji su Charmaine i Tyler), ona neće dozvoliti da ih i dalje biti prijatelji.

Očigledno je da je cijeli povezujući imena sa klase stvar je jasno stvorio ogroman oluja online - i ne mogu pomoći, ali osećam kao da je to još jedan komad kontroverze stvara zarad kontroverze je - Katie već pisao istu stvar u Daily Mail (dom Samantha Brick i Liz Jones) u veljači.

Ali moj gut reakcija je bila:

A) Žao mi je svoju djecu b) Ova žena je bila na The Apprentice, predstava poznat za branje ludake privlače pažnju da napravi zabavan šou. Tako svoje mišljenje treba uzeti s rezervom. C) Ne bi trebalo da šalju svoju djecu u mješovitim državnu školu Ako si tako zabrinut klase i vaša djeca miješanje sa "pogrešan tip" - što je potpuno besmisleno samo po sebi. D) Otišao sam u državnu školu, a zatim u posh uni, i mogu potvrditi da posh i ne-posh ljudi daju jednako smiješno imena kako bi svoju djecu. Ali to nije krivica djeteta - to je roditeljima, a ime beba knjiga. I to ne odražava na njihov karakter. E) Ogromna odgovor online pokazuje koliko opsjednut Britanci i dalje su sa stilom.

Šta god vi mislite o Katie (i voleo bih da znam vaše misli), snimak sigurno počela dosta razgovora u GLAMOUR uredu - većina bili zgroženi, a naš rezident odgovor američki je bio "nije Tyler snobovski ime?" - pokazuje koliko je 'može biti Charmaine "drugog" jedne osobe Persephone ".

Video je čini bojati se gleda - tako da sam rezimirao 5 najgluplja / urnebesne trenutke u slučaju da ne možete učiniti kroz cijelu deset minuta clip:

1. Kada je počne nazivajući Holly Willoughby "Holls" i Holly izgleda poremećen. 2. Kada ona kaže možete reći ime djeteta da li dijete ima "odradili svoj domaći zadatak" i da "Takve djece ima razoran uticaj u školama". Bilo koji nastavnici tamo da mogu potvrditi / negirati? 3. Kada ona kaže: "Da, moje mišljenje se ograničava moja djeca - ali nemamo puno vremena... Moramo napraviti brze odluke u životu" 4. "Ja stvarno ne da se uključe u prezimena... Ali ja sude djece od strane njihovih imena "5." Mrzim geografski nazivi za djecu. " "Vaše dijete zove Indije." "Err, da, ali to se ne odnosi na lokaciju."

Da li se slažete / ne slažete sa Katie? Javite nam @Glamourmaguk