Amy Schumer u sudiji Judy: TV emisije koje smo tajno želeli da dođemo | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Amy Schumer u sudiji Judy: TV emisije koje smo tajno želeli da dođemo

Amy Schumer u sudiji Judy: TV emisije koje smo tajno želeli da dođemo

Amy Schumer predstavljena u Judge Judy: 6 TV pokazuje da potajno bih da cameo u

Ako Amy to radi, zašto ne možemo?

Američki TV poslanik sudija Judy, inspiracija iza britanskog suda šou drama sudija Rinder je bio iznenađenje specijalni gost u njenoj sudnici epizoda u četvrtak. Amy Schumer u pratnji njena sestra je primećen u publici po strastveni ljubitelji dugogodišnje serije. Ponovo postavila na svom Instagram, američka komedija glumica izrazila ljubav za emisiju, objašnjavajući da je 6,3 miliona fanova, "Hell yeah! Si znao da sam u publici na #judgejudy Moja sestra i ja sjeo u o predmetima za taj dan, jer je volimo !!!!! "

Ovo dobio GLAMOUR ured razmišljanja, što pokazuje da volimo da se pojavi u?

Love Island:

To je gotovo cijeli britanska javnost zalijepljen na svojim TV ekranima u 09:00 svake noći - i bilo bi nam drago priliku posjetiti vile, sedi oko vatre jama, miris Chris 'jastuk, znaš samo tvoj normalan run-of the-mlin aktivnosti.

Izvedi me napolje:

Dokle god imate smiješno cringey pick-up linije spreman prije nego što odeš, zašto ne uzeti priliku na Pedi McGuinness 'zabavljanje show, možda čak i dobiti besplatan odmor na Fernandos iz nje, ili ljubavi, ali to je očito manje važan.

Come Dine With Me:

Možda ne želite da priznam, ali ste definitivno baci na Channel 4, vidi Come Dine sa mnom i zastao o mijenjanju kanala. Četiri stranci invaziju na privatnost svog doma, gleda kroz vaše imovine, prijavite nas! Ozbiljno, TV realnost drame ne bi puno bolje nego da kada takmičar naredi poneti i pokušava da prođe ga kao svoje.

Deal or No Deal:

To se više ne radi, ali Dogovoreno ili ne uvijek izgledalo kao jednu utakmicu pokazuju da ste zapravo mogao osvojiti sasvim fer malo novca koji je, ako se zapravo samo uzeti Banker prvu ponudu. Imajući to u vidu, može se također samo završiti sa 1p.

Pregovaranje Hunt:

Za one koji nisu upoznati s popustom iz Hunt, princip je dva tima, jedinstveno pod nazivom "Red" i "Plava" takmiče da antički stavke i pokušati da ih uključite za najveću dobit na aukciji. To je vrlo uzbudljivo. Možete može ili ne može doći do novca zadržati kao dobro. To je obično oko 10 €. Ali ipak.

Great British Bakeoff:

Da ne bude takmičar nužno, ali samo za jesti sve kolače poslije - to je san.

Svi televizijski programi vam * potrebno * gledati u 2017. Godini