ASOS erotski pribor - Gigi Noir dodatna oprema | BA.rickylefilm.com
Brendovi

ASOS erotski pribor - Gigi Noir dodatna oprema

ASOS erotski pribor - Gigi Noir dodatna oprema

EKSKLUZIVNO: ASOS pokreće prvi erotski dodatne opreme

Zamislimo da je ovo nešto što se ne očekuje danas čitati, ali ti si to čuo ovdje prvi ljudi - ASOS raspisuju erotski pribor raspona.

Gigi Noir je čime se "razigranosti" u naše omiljene shopping web stranice, pa ako ste raspoloženi za kinky ovratnik, a bedazzled resa ili sparnom povez, imate sreće! Osim toga, sve ima svjetlucave šljokice, mekana koža i površno Swarovski kristala.

Iskreno. Niste mogli nadoknaditi.

Nedavno je otkriveno da Pedeset nijansi sive autora EL James se udružio sa odraslim sajtu način života Ljubav med zaliha svoju kolekciju igračaka, krevet naslone, lisice, spanking vesla, takve stvari. A sada ASOS će sve Pedeset nijansi na nas, previše!

O moj!

Za one koji ne znaju, Gigi Noir je širenje brenda za dizajnere Holloway Smith Noir, čiji su pro zadovoljstvo etos i luksuza dizajna su ih doveli da postane poznat kao 'ljubavnice Teasewear'. I sestre Sophie i Alice Holloway su strastveni o stvaranju i high-end pribor za uživanje bolji seks, ali znaš sa malo stila.

"Luksuzni erotski industrija je usmjeren na starije zrelije publike koji su u različitim fazama u njihovim ekonomskim života. Vjerujemo da mladi ljudi, također zaslužuju pristup visoko kvalitetne teasewear i ovo vjerovanje dovelo je do naše saradnje sa ASOS."

To je potpuno novu kategoriju za ASOS - i e-tailer je oduševljeni strast za slanje takav neodoljiv pozitivnu poruku o seksu - ovog mjeseca vidi pokretanje seksualne društveno odgovorne kampanje Gigi Noir 'Dame na prvom'. Sa ciljem da pomogne mladim ženama i muškarcima istražuju seksualne pitanjima kao što su pristanak, zadovoljstvo, povjerenje i komunikaciju.

Dame, praviš nas rumenila. Je li ovo početak stvari koje dolaze sa ASOS? Da li ćemo biti dodajući lisice i štipaljki za bradavice zajedno sa našim prilično girly haljine?

Kolekcija će biti dostupna na ASOS krajem avgusta, a isporučuju globalno. Cijene se kreću od 33 € -57 €.

Koje su vaše misli? Tweet nas @GlamourMagUK.

Ono što niste znali o Pedeset nijansi Film