Barbara Hulanicki Ekskluzivni intervju | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Barbara Hulanicki Ekskluzivni intervju

Barbara Hulanicki Ekskluzivni intervju

Ekskluzivni intervju: Barbara Hulanicki

Fashion akreditive barbara Hulanicki nisu mogli dobiti više impresivno; pošto je osnovana Biba, bez napora postaviti ključne modne trendove 60-ih i osmislio rasprodatim opsega za Topshop i George. Govorimo da kraljica retro fabulousness o njoj novu ljetnu kolekciju za George i ukrasti nekoliko stajling tipova.

Moda is.not kao neozbiljan kao što se čini. To je vrlo težak posao, ali izuzetno korisno.

Koja oprema treba se GLAMOUR.com djevojka morati vratiti 60-tih godina izgledati? Nanesite puno sjena za lijepim smokey eyes i nose veliki obodom šešira. Početkom šezdesetih godina, nije bilo mode za mlade. Godine 1964. Otvorili smo naš prvi dućan [Biba] koji je bio pristupačan svima.

I 70-ih godina? Par visoke cipele s platformom i jumbo sunčane naočale veličine. Za mene je 70-ih godina bili su sve o bojama i ženskog oblika i utegnute leopard print.

Koja osoba bi volite oblačiti? Chloe Sevigny. Ona ima vrlo neobičan pogled na odjeću. Ona također ima veliku figuru sa dugim nogama. Helena Bonham Carter ima divan smisao za humor, bez obzira na ono što ona nosi; ona šutira twist na zagušljivo navrata.

Omiljena modna memorije? Prvi dan svakog Biba radnja koja se otvorila i očekivanju, ako bi neko pojavi.

Tri savjeta o tome kako to napraviti kao dizajner? U šezdesetih godina, da bude dizajner nije smatralo glamurozan kao što je to danas. Mislim da je svijet mode je vrlo drugačije od kada sam počeo projektovanje, ali uvijek sam volio to rade i dalje ga volim sada. Mislim da radi kao dio velikog tima George je bio veliki novo iskustvo i mislim da će biti ključ za svakoga sada počinje, rad sa dobrim ljudima, koji su spremni da nauče nove načine rada i što je najvažnije vodeći računa se da uživaš šta radiš

Da li postoji razlika između mode i stila? Moda je o odeći. Stil je kako ti nositi odjeću i šta dodatnu opremu izabrati za koordinaciju.

Koji bi odgovarao vašem novom George kolekciju? Glavni izazov za izradu George je bio napraviti odjeću koja su dostupni i privlačni za sve nebitno veličine oblika i budžet. Postoji nešto postoji svačijem ukusu, kao svježi novu kolekciju izlazi svakih šest tjedana.