Bella Freud intervju u visokoj ulici 2018 | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Bella Freud intervju u visokoj ulici 2018

Bella Freud intervju u visokoj ulici 2018

EKSKLUZIVNO: Bella Freud na novom high street suradnji

Bella Freud izvezenim trikotaže završila kultne status i njene kreacije prestižnu žene širom sveta. Ali ona je da se zahvali neko drugi za nesumnjive uspjeh njen najnoviji rad.

Britanski dizajner, čiji dizajn su nosili najbolja na svijetu djevojke, od Alexa Chung i Kate Moss na Jane Birkin, se udružio sa Sainsbury na kolekciju torba kapsula platnu za sport Relief, pokretanje u prodavnicama Wednesday 17 February. Dva stilovi ukrašen riječima "Girl" i "Svako beautiful" - od kojih je potonji osmislio je njen mladi nećaka, Stella.

"Ona je učinila malo crtež - reakcija mladog tinejdžera Daily Mail je u toku kritika tijela ljudi", rekao je Freud. "I ona je izvući Mail bačen u vatru zajedno s riječima" Svatko je prekrasna. " I stvarno dopalo - ideja otvaranja srca i širi mi se sviđa kako je to izgledalo na torbu -.. Čini se smeješ To je veselo ".

Inspiracija za Freud motivi su uvijek udario na neobične načine. Njen najpoznatijeg dizajna - 'Ginsberg je Bog' - ušao 2003. Godine, kada je radila na filmu sa John Malkovich zove Hideous Man o bitnik djevojke čekaju svog heroja pjesnik doći za čitanje.

"Želio sam da se nosi neku vrstu groupie skakač kao u stara 'Clapton je Bog' majice", prisjeća se ona. "Mislio sam da se to 'Ginsberg je Bog" onda je moj pomoćnik sapleo njenim riječima i rekao: "šta je Godard je pas i sam da je na zadnjoj skakač. Sam volio da je pola zvuči kao da je to deo duboko, smisleno sranje i da se ništa ne uopće znači. "

Freud ima malaksao način da se govori da je to potpuno hipnotički - nje kazne utihne u spokojno meditativnom način. Takva spolja floatyness mogli prevariti malo u razmišljanje da je ona od slično Plutajuća način razmišljanja, ali daleko od - ona ima oko za pronalaženje riječi koje odjekuju sa masama; koje imaju univerzalni žalbu - da li je "Je t'aime Jane" ili "1970". Samo ih ne zovu parole.

"Ja nikada ne koristi tu riječ", kaže ona. "Zvuči kao daje neko mantra, koju ja ne. I pokušati pronaći riječi koje izazivaju osjećaj i da se ljudi povezuju s. To je kao pronalaženje univerzalni kukom za svakoga."

Kako ona zna kada je utvrdio da riječ ili frazu?

"To varira", razmišlja ona. "To iskače kao nešto što govori samo za sebe. Bezopasno činjenica ponekad u redu. Uvijek imam skicama sa sobom u slučaju da čujem bita kazne volim." Ja želim "došao iz nešto sam čitao, to je priča u priča. To izbije kao samostalni ".

To je formula koja je radila za Frojda - kćer umjetnika Lucien Freud - otkako nastanka njene izdavačke kuće u 1990. Kao i vodi svoju liniju, ona je također konsultovani za Jeger, služio kao kreativni glavom Biba i stvorio kolekcije za Miss Selfridge i Barbour. Dizajniranje za high street nije nešto Freud protivi, u stvari, ona želi da dovede svoj rad na masovno tržište - pogotovo ako bi to značilo radi na jednom od H & M-a popularan saradnju.

"O, Bože, da", kaže ona, kada je pitao da li je to uparivanje je ikada uzeti u obzir. "To bi bilo zabavno. Ja bih to raditi. To ne bi bilo svakodnevnih jer je to jedan-off. To bi moglo biti dobra kvaliteta kao i moj mainline. Vidio sam da je od svoje druge suradnje."

Prošle godine je otvorila svoju prvu samostalnu trgovinu u Londonu Marylebone, ali ideja je da se zadrži svoj biznis sadržane. Ona nema želju da se u skorije vrijeme vratiti u London Fashion Weeka, iako ona trenutno radi na kratki film scenario i nejasno poigrava sa idejom grananja u interijerima.

"Sviđa mi se ideja da se to posteljine kao volim lijepo jastuke i plahte", rekla je ona. "Volim da pretura oko tržišta u Italiji i Francuskoj za prugaste i posteljina listova. Osećam svoj put s njom sa jastucima."

Nema mnogo onih koji može odbiti Freud je način oblačenja ili posao - svojim fanovima u rasponu od Moss i Gigi Hadid Keith Richards. Njen dizajn imaju muškobanjaste nepoštovanje im da je teško odoljeti. Ali čiji stil ona ocijeniti?

"Amanda Harlech haljine na divan način. Alison Mosshart ima tu Tomboy, Slinky ženstvenost događa i Carine Roitfeld radi šik sa nepoštovanje", kaže ona. "Miles Davis i Nico - Volim način na koji se oblače i školske djevojke Uvijek nešto da pljačkaju..."

Ona je pronašla put kroz riječi, u stvari, pisanje je njen način. Ono što Freud ne ide dalje od trendova; to je pametan, razigran i razmišljanje. Da sve se nadam i molim da je hipotetički H & M kolekcije dolazi uskoro.

Bella Freud za sport Relief torbe su dostupni u trgovinama Sainsbury na samo 5 € sa svim profita ide u dobrotvorne svrhe.