Bodysuits za žene 2018 | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Bodysuits za žene 2018

Bodysuits za žene 2018

Odela: Povratak 90-ih godina mode omiljena

Povratak odijelo kao veliki modni trend bio neizbježan. Kao što je 90-ih godina oživljavanje divljanju na, u odijelo je uzgajaju svoju glavu - ključna stavka od deset godina taj ukus, uglavnom, zaboravio.

Svom izvornom navijači su Cindy Crawford (zapamtite * da * legendarni 90-Pepsi reklama?) Brigitte Bardot (posebno vrijeme koje je nosila da pleše na stolu u I Bog stvori Žensko) i Audrey Hepburn, koji njenu udružio sa visokim strukom cropped pantalone. U novije vrijeme, to je bio favorit od Kylie Jenner, Lily Aldridge, Emily Ratajkowski i Rihanna. Prodaja odela su do 250 posto, na ASOS, sa stranice trenutno čarapa impresivnu 978 stilova da bi se sa potražnjom.

Dakle, ono što je žalbu? Ona ima svoje korijene u baletu, tako je uglađen, moderniji šarm. Zaboravite na g motivator i 90-ih godina treninga zvezde i odijelo je elegantan u vrlo jednostavan, lišen-nazad način. Izgleda sjajno sa visokim strukom teksas cut-off i traperice, kao i punu, ženstvene suknje ili 60-bazirani-line stilova. Oni su također velika za postavljanje. Preferiramo super-soft, jednostavna verzija - H & M, Wolford i Zara imaju dobrih opcija.

Mana? Osim ako vaša ideja zabave je bori sa prepone Popper dugmeta, odijelo nije najlakši predmeta za nošenje. Oni trebati vremena da se stavi na i ukloniti, što je odbojno za neke (mene). Neki od vas mogu osjećati da je Bodycon prsluk služi u istu svrhu (od kojih bismo se slažem), ali nismo ovdje da diktira što treba nositi - a samo da znate šta je u trendu i kako da nose, rekao je trend ako ' re tako skloni.

Pogledajte naš vodič za najsvestranijih odela ovdje:

String tijelo, 155 €, Wolford u Harrods

Prugaste okovratnik tijelo, 16 €, ASOS

Jersey tijelo, 9 €, H & M

Plava traka tijelo, 18 €, Sljedeća

Rebrasti odijelo, 17 €, Mango

Zlato prošarana tu rebraste odijelo, 6 €, New Look

Bardot dekoltea tijelo, 20 €, Miss Selfridge

Off-the-ramena tijelo, Pretty Little Thing

Talasati tijelo, 19 €, Topshop

Strappy odijelo, 7 €, Zara

Čipka-up tijelo, 135 €, T by Alexander Wang po vrlo Exclusive

Cross-back odijelo, 8 €, American Eagle

Čipka odijelo s otvorenim leđima, 169 €, Anine Bing