Brendovi se pojavljuju u emisijama Game of Thrones | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Brendovi se pojavljuju u emisijama Game of Thrones

Brendovi se pojavljuju u emisijama Game of Thrones

Sing Stars: Od Game of Thrones u Gossip Girl

Ono što je bolje nego da tvoja pesma na TV-u soundtrack? Pojavljuju na samom show! Sa Sigur Ros sinoć se pojavio na Joffrey je osuđen na propast svadbu, počeli smo razmišljati o našim omiljenim bend Cameos. Zabava Editor Helen Whitaker navodi svojih omiljenih trenutaka.

Igra prijestolja

Možda najpoznatiji po mnogima za glazbenu pratnju na BBC-reklama za planet Zemlju, islandski indie rockeri Sigur Ros se pojavio kao burmu na Game of Thrones sinoć, i igrao sumornu naslovnici The National The Rains of Castamere. Joffrey bacili neke novčiće na njih neposredno pred miješanje sa ove smrtni zavojnica u jedan od najvažnijih izvučen - i zaslužena - scene TV smrt smo vidjeli već dugo vremena. Bravo za make up tim. Ali to nije prvi nastup muzičar u ima. Na Robb Stark Red Wedding prošle sezone, Will Champion Coldplay, imao cameo kao bubnjar. Imajte na umu da je verenik Vesterosa: ako je poznati pop zvijezda pojavi na vašem recepciji, nećeš da ga na medeni mjesec.

Gilmore Girls

Kad se TV likovi idu na svirke, ponekad bend je stvarni bend. Znam, meta. Ili tako nešto. Vidjeti: Break epizoda proljeće Gilmore Girls u sezoni 4. Taj bend? To je hipstere cevanicama. GG (lični favorit moj) dobiva dodatne bodove zbog toga što Sebastian Bach (od 80-ih godina bend kose Skid Row slavu), kao ponavlja lik u Lane benda. Da, znam previše o ovoj emisiji.

Porodicni covjek

Ti si niko dok si postao lik iz crtanog filma. Samo pogledajte na celebs obloge do gost u The Simpsons. Moje animirane serije izbora, međutim, Family Guy, tako da moj glas ide Kiss koji se pojavio u 2 epizode emisije kao bend (2001. I 2002) sa Gene Simmons gostovanja u još jedan solo u 2005. Godini.

Komšije

Pet Shop Boys 'Chris Lowe prikazivala u Ramsay ulici i traži Helen Daniels za pravac? OK, tehnički to je samo privid pola benda, ali ako si od gledanja televizije starosti u 90-ih onda ćete pamtiti 1995 izgled kao TV zlata. I da, ha ha, to znači da je bio u predgrađu. (Izvini).

Tračara

Ne iznenađuje, GG je super, djevojka-fronted bend central. Nema sumnje da se pojavio u 80-tih godina flashback epizoda (i izvodi Adam i mravi Stand i Deliver) u 2009. Godini, sa Sonic Youth Kim Gordon predsjeda Lily i Rufus vjenčanje iste godine. Gossip Girl ide Grunge.

Koje su vaše omiljene gostovanja muzičari? Tweet nas @GlamourMagUK

Nova sezona TV Treats