Downton Abbey: On-Set slike iz treće serije | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Downton Abbey: On-Set slike iz treće serije

Downton Abbey: On-Set slike iz treće serije

Downton Abbey: On-Set Pics

Ne možemo čekati za povratak ovu emisiju tako, u međuvremenu, evo nekoliko na setu Slika iz treće serije (UPOZORENJE: sadrži spojleri)

Dan Stevens je obukao najbolje klobuka i kožne rukavice za vožnju dok je uzimao Michelle Dockery za spin u vintage auto. Par, koji igraju Lady Mary Crawley i Matthew Crawley, pucali u Bampton, selo Oxfordshire gdje se snimaju scene na otvorenom serije.

Ali, kao što znamo, stvari ne idu uvek glatko Mary i Matthew, a isto se može reći i za Dan i Michelle. Njihova vintage auto pokvario usred snimanja i čuvar je morao biti pozvan da im daju ruku pomoći.

Njih dvojica ne smeta, međutim - i samo nasmejao sve se!

Sophie McShera (aka Daisy) je primećen sa nešto manje impresivna (ali pouzdaniji) oblik transporta.

Hugh Bonneville (aka grof od Grantham) uočen ide u crkvu za ono što se vjeruje da je drugo venčanje treće serije. Hugh looks prikladno obučena, ali roze Wellies u 20-im vjenčanje? Nadamo se da ne.

Laura Carmichael (Lady Edith Crawley) u dohvaćanja Violet outfit. Ako je vjerovati glasinama, drugi Crawley kćerka je postavljen da se uda za Sir Anthony Strallana.

Hmmm. Nismo sigurni Downton Abbey je domaćica gospođa Hughes bi imao mobilni telefon na raspolaganju, ali Phyllis Logan izgledala kao da je naporno radi pa ćemo joj oprostiti ovaj.

Downton je matrijarh, Cora (glumi Elizabeth McGovern), ogleda se u periodu haljini, žureći u Bampton crkvu.

Zadnji put kad smo vidjeli Downton Abbey je stanovnik pobunjenika, Lady Sybil (Jessica Brown Findlay), ona je trčala van da se uda za šofera. Porodica Izgleda da su joj oprostio, a ona je postavljen da bi povratak u trećoj seriji.

Sluga Thomas (igrao Rob James-Collier) izgleda posebno dotjeran dok se priprema da snimi scenu.

Michelle Dockery držao niskog profila na setu, održavanje topline pod Puffa jaknu i hvata korak s njom iPhone.

Downton je poletan šofer Branson (Allen Leech) napravio svoj put u Bampton crkve s Daisy i emisije prvak šema, O'Brien (Siobhan Finnerane).

A evo i druge Heartthrob, Dan Stevens, sa svojim sobar, Molesley.