Džo Elvin: Jesam li ti ikada rekao za vreme kada je Kanye West došao u kancelarije da se izvini? | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Džo Elvin: Jesam li ti ikada rekao za vreme kada je Kanye West došao u kancelarije da se izvini?

Džo Elvin: Jesam li ti ikada rekao za vreme kada je Kanye West došao u kancelarije da se izvini?

Jo Elvin: Pogledao sam se iz mog računara i Kanye je stajao u mom uredu

Da li sam ti ikad rekao o vremenu Kanye West došao u uredima Glamour da se izvini mene? Na tragu još jednu rundu svoje epske Twitteru jeca ove sedmice, razmišljao sam o njemu mnogo. Da ga zovu 'kompleks' zapravo ne puca na površini od toga, zar ne? Njegova posjeta je govorio mnogo o tome kako osjetljiv i ranjiv mislim da on stvarno je pod sve hvalisanje i samo-aggrandising.

Zašto je hteo da se izvini mene? Volio bih da je to zato što je upropastio VMA trenutak (sidebar:. Volim da Taylor i ja imamo barem malo Kanye-neobičnosti zajedničko, ako ništa drugo)

Kao i kod većine naših osoba iskustava, počinje sa Glamour Women of the Year Awards. Bilo je to 2009. Godine, a Kanye je da leti u London da se te godine Man of the Year.

Kao što sam i mislio, Kanye 's let zakazan je na Heathrow svakog trenutka i uređenje poklon i napomenu da pošalje na svojoj hotelskoj sobi, njegov menadžment tim poslati na reći, oh da, usput, on ne dolazi. On je povredio skočni zglob igrajući košarku i da su odlučili da se ne na tom letu.

Ovo je pokrenulo grudvanje od napuštanja. Čuveni model koji je trebalo da iznese svoju nagradu, svojim prijateljima. Izgledao je kao da mi godišnje nagrade naglasiti san - gdje stojim u našem nadstrešnica u Berkeley Square sve sam, osim za svaku showbiz novinara u gradu pokazivača i smeje mi se - je trebalo da se ostvari.

Zapravo je ispalo sjajno kada je naš domaćin James Corden nagovorio Jack Black da se pojavi i učiniti mickey-uzimanje interpretacija Gold Digger koja je imala sobu u histeriju. Pomogao mi je da uključite što je moglo biti katastrofa u jednu od najupečatljivijih trenutaka u povijesti Glamour Awards.

Dakle, ovo mi je pomoglo da se preko mog razočaranje i, priznajem, bijes.

Zaboravio sam cijelu stvar kada, oko šest tjedana kasnije, Kanye menadžer mi je poslao email pitao da li Kanye mogla swing do moje kancelarije tog dana da se izvini.

Bio sam zapanjen. Pola sata kasnije, uzeo sam isporuku ogromne pravokutnog lonac ispunjen četiri neverovatno orhideja pupoljaka se sprema da cveta (dok se, naravno, oni su povjereni meni). I na samo nakon 13:00, pogledao sam se iz mog ekrana računara na vrlo poznata ličnost u pink bombarder jaknu. Bez pompe, ceremonija, ili čak i najavu iz sigurnosnih prijem, Kanye stvarni West je stajao bojažljivo u mom uredu vrata.

Sljedeće sat i po je, blago rečeno, nadrealno.

Ono što me najviše pogodila je kako stidljiv je izgledao. Kako skroman. Čak i malo strah od bilo koje doživljava bes je mislio da bi mogao imati. Na primjer, kad sam mu rekao da je moja kćerka, 3 u to vrijeme, bio je osmislio cijeli dječji bazen na rutinu za pjesmu Amazing iz njegove 808 & Heartbreak album, rekao je, "Kladim se da ne dozvoli da to više igrati, da li ti?' Kada sam se našalio da sam ja maštao o šamaranje ljudi ko je izvukao iz našoj emisiji samo zato što je imao, rekao je, "Pa, sve dok ne želite da me ošamari. '

On je bio oduševljen da razumem povrede članka je stvarno stvar. Stari problem, po svemu sudeći, i kada se ide, ide i on ne može da hoda na njemu. (Potpuniji, više razumljivo objašnjenje nego onaj koji smo dobili u to vrijeme.) To zaista izgleda tako važno mu je da smo znali da je on mi je zbog ne odluka i da je namjera na izvinjava u lice.

Napravio sam dva od naših starijih urednika sjesti sa mnom u susret, jer sam iskreno imao pojma šta ću da razgovaram s Kanye West oko. Trebalo mi je malo krilo žene. Očigledno je da se osećam 50 nijansi glupo zbog toga što nema slika dana. Šta da kažem, u svijetu pre-društvenih medija, vjerovali ili ne, bilo je vrijeme kada se smatralo da je veoma cool da ne odmah mole za autoportret.

Smiješno da razmislim sada o tome kako strastveno je govorio o svojim planovima za imati modnu liniju. On je bio uzimajući njegovu glavu i stažirala u Gap u New Yorku. On je bio nepopustljiv o tome modernog doba renesanse čovjek, ne ograničavajući se na bilo koji medij u kojem se ostavi svoj trag. On nam je pokazao kako tek treba da bude pušten slika njega drži Lady GaGa u lažni Indiana Jones stilu poster (veoma stalo da nismo propustili na slici je ispupčenje niz jednu stranu svoje uske farmerke). To je bio publicitet i dalje za svoje Fame Kills turneje, koja onda se nikada nije dogodilo. 'Creative razlike' očigledno. On nam je svirao pjesmu koju je upravo napisana sa Rihanna i Jay Z - Run This Town. Radili smo neke nezgodno lupkanja prstima u našim stolicama. Uspio je neki full-na poteze rock zvijezda sa dna i dalje sade na crvenoj sofi mog ureda.

Neće iznenaditi da znaš jedini tema razgovora bila je Kanye. Bivši zabave ed, Sarah, napomenuo suvo u to vrijeme, "Ne mnogo pitanja je postavljeno pitanje o nama '. Ali njegova samoapsorpcija nije stvarno čitati kao arogantan, samo ozbiljan.

Kada vidim Kanye šutiranja off o nečemu na Twitteru, sjećam se tog dana. To mi je ostavio nepobitnu utisak da je za sve svoje Swagger, ono što drugi misle o njemu stvarno, stvarno važno za njega. To je činjenica od mojih industrije koja poznatih nas izneveriti sve vreme, ponekad iz opravdanih razloga, često i stvarno neoprostivo one. U svakom slučaju, oni nikada ne izvinjavam. Ikad. Dakle, činjenica da Kanye tražio me da se to uradi u lice je izuzetan. To me stvarno iznenadio da mislim da tjedna nakon što je u last minute drop-out, on je još uvijek razmišljam o tome.

Moje vlastite osjećaje o njemu su mješoviti. Mislim da je album My Beautiful Dark Twisted Fantasy je prokleto blizu genija. Mislim da ga je Taylor Swift lyric čini jednim od kretena on pjeva o u moju omiljenu Kanye pjesmu, Runaway. Ali ja ću ga uvijek gledaju kao nekoga na beskrajna potraga da se više razumije i voli. I zato, na kraju, ne znam.