Edie Campbell YSL - YSL Black Opium - slike 2018 | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Edie Campbell YSL - YSL Black Opium - slike 2018

Edie Campbell YSL - YSL Black Opium - slike 2018

Edie Campbell je novo lice YSL Black Opium

Edie Campbell, koja je osvojila Model godine na 2013 britanskih Fashion Awards, je najnoviji lice Yves Saint Laurent parfem, Black Opium.

To je držana u tajnosti neko vrijeme, ali sada je predivan model je hvale njen novi posao.

"Moja uloga je da utjelovljuju Black Opium žena - Pretpostavljam da moraš biti dnevni utjelovljenje svih nematerijalnih stvari brand predstavlja.

Black Opium čini čudno poznato - To se ne čini stranac ili prejak, ima malo više suptilnosti što je dobro. Sviđa mi se jedinstven kontrast u kombinaciji između gorčinu kave i slast vanilije. "

Govoreći o svojoj novoj ulozi, ona je rekla: "Ja zaista čast da postane ambasadorku za Yves Saint Laurent modernu viziju brenda ljepote je vrlo inspirativan i ja sam posebno ponosan da predstavljaju takav odvažan arhetip žene.".

To je prilično velika godina za YSL Beauté - to je ujedno i 50. Godišnjica prvog ikad mirisa ovog brenda.

Glasnogovornik Yves Saint Laurent Beauté otkrio zašto su izabrali supermodela, "Edie utjelovljuje sve savremene kodova Yves Saint Laurent Beauté ženi:. Elegantan, uzgaja, duha, ona je model sa stavom Ona ​​je postala ikona ljepote za čitava generacija. "

Kako bi obilježili lansiranje novog ženskog parfema, ovaj mjesec vidi pokretanje #YSLRockChick - šansa za djevojčice širom nacije da prihvate Rockstar unutar i podijele svoje Rock stav.

U odabranim Selfridges prodavnicama, YSL zavisnici će moći snimati snimke o sebi ljulja se na izabrani YSL Rock Anthem šansu da osvojite VIP iskustvo sa VIP karte za koncert, a deluxe hotelskom smještaju za vas i vaše prijatelje. Kratke video snimke, koje mogu biti učitane sa Youtube, Vine, Vimeo ili Instagram, će se prikazati na njihovoj web stranici u rockchick.yslbeauty.co.uk.

GLAMOUR imao malo pjevati-pjesmu u kabini sinoć, bilo je gomile zabave - posebno nakon Rock chick makeover.

#YSLRockChick učestvuje u Londonu, Manchester, Birmingham, Newcastle, Glasgow.

Primjenjuju odredbe i uslove. Posjetite rockchick.yslbeauty.co.uk za više detalja.

Crna Opium, novo poglavlje u YSL Beaute mirisa je sada dostupan isključivo Selfridges i da će biti širom zemlje od 17. Septembra.

Celebrity ljepotica kampanje ne možemo zaustaviti bulji u