Fotografije vjenčanja Viktorije Swarovski | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Fotografije vjenčanja Viktorije Swarovski

Fotografije vjenčanja Viktorije Swarovski

Vjenčanje Swarovski nasljednica je kao blingy & Fabulous kao što biste i očekivali

💍💎❤️💍

Soooo, ti si naslednik Swarovski bogatstvo. Kako slavite vaše vjenčanje? Odgovor je, kao Victoria Swarovski pokazali tokom vikenda, je sa prokleto puno dragulja!

Pevač u dan (kao što je Victoria S, pjevala njemačku verziju pesmu The Chronicles of Narnia: The Voyage Of The Zorogaza, koji je otpevao Joe McElderry u Velikoj Britaniji, a 2016. Je osvojila njemačka verzija Dancing With The Stars) Victoria, 23, oženio njen dečko od šest godina, imovine investitor Werner Mürz.

Par se upoznao 2010. Godine, kada je Viktorija bila 17 - njen muž je mislio da od sada biti u njegovoj 40-- i zaručili su u maju prošle godine.

Oni počeo svoje venčanje vikenda održava u Trstu, Italija, u četvrtak uveče sa crvenim i bijelim-tematske "pasta i ljubavi" večeru, pred glavni događaj pred 250 prijatelja i članova porodice u katedrali San Giusto.

Victoria je nosio glamurozan kristalno ukrašene crvenu haljinu za svoju prvu stranku, koju je dizajnirao sa sjedištem u Dubaiju dizajner Michael Cino, koji je stvorio haljine za Beyoncé, Jennifer Lopez, Rihanna i Lady Gaga.

I stranka stvarno dobio u toku!

Za svečanosti u petak, Victoria je nosio 46kg vjenčanicu koja je dizajnirana sa Cinco, a za koji se smatra da je koštati više od 700 € i došao ukrašene 500.000 Swarovski kristalima i veo i šest metara vlak, koji je nosila sa Jimmy Choo štikle.

Too prekrasna!

Prijemu je bio ukrašen biljke drveće u obliku srca, i još mnogo toga Swarovski kristala, prije nego gosti se spustio na ključnu stvar večeru.

Bilo je pet-tier svadbena torta i spektakularni vatromet pred gostima dobili ples cipele.

Viktorija pretvorila u naramenica belu haljinu za stranku, a prema njoj gosti pjesmu - jer hej, kada imate evidenciju ugovora, zašto ne bi? Sada kada je sjaj.

Događaj završio sa oproštajni brunch u subotu - glamurozno i ​​ukusna.

Žele više sjaja od vjenčanja ovogodišnje? Idemo!

Poznata vjenčanja koji će učiniti da se osećate sve toplo 'n' fuzzy unutra