Fyre festival twitter reakcije | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Fyre festival twitter reakcije

Fyre festival twitter reakcije

Fyre Festivala, 'luksuz' festival promoviše supermodeli, suočava se sa 100 € M tužbu

"Mislili smo da smo spremni, a onda je stigao svima"

Imao je preporuka celebrity poput Bella Hadid, Hailey Baldwin, Emily Ratajkowski i Elsa Hosk, i obećao da će biti isključivi i luksuz novi događaj. Ali Fyre Festival Bahami-based bila gotova prije nego što čak i počelo, a tako strašno da organizatori su navodno prijetili sa 100 miliona € tužbu.

[Instagram id = "BSeb7NmgKVm"]

Festival spustili u haos u petak, sa ulaznica držači zahtjevan refundiranje koristeći Trending hashtag #FyreFestival dati korak-po-korak grozne uvjete. Ovo je navodno uključen ostatak katastrofa reljef šatora, gdje 'luksuz glamping "je obećao i kasno reda alkohola rezultira nula pivo na licu mjesta. Događaj je brzo otkazana, slavljenici su ostavljeni na cjedilu, pa čak i američke ambasade su bili pozvani.

Uspostavio Ja Rule i poduzetnik Billy McFarland, Fyre obećao "kulturni trenutak nastala iz spoj glazbe, umjetnosti i hrane" s cijenama ulaznica u rasponu od 450 € do 12 €. Tako da možete zamisliti kako ljut svi su bili.

U subotu, glasnogovornik za festival objavio službenu izjavu:

"Želimo da u potpunosti objasniti što se dogodilo. Billy McFarland i Ja Rule počeo partnerstvo preko zajedničkog interesa u tehnologiji, okean, i rep muziku. Ova jedinstvena kombinacija interesa ih je dovela do ideje da, kroz njihova zajednička strast, oni bi mogli stvoriti novu vrstu muzičkog festivala i iskustvo na udaljenom otoku. Oni jednostavno nisu bili spremni za ono što se dalje dogodilo, ili koliki bi to stvar dobiti.

"Odlučili smo da doslovno pokuša izgraditi grad. Mislili smo da smo spremni, a onda je stigao svima. Tim je bio preplavljen. Aerodrom je džem pakuje. Autobusa nije mogao nositi teret. I vetar od nevremena je uzeo polovinu šatora ujutro gosti su trebalo da stigne. Ovo je neprihvatljivo gost iskustvo i Fyre tim preuzima punu odgovornost za probleme koje su se dogodile. "

Ja Rule je na Twitteru da izrazi svoje slomljeno srce i izvini za neispravan događaj.

[Twitter id = "858025172942675968"]

McFarland kasnije razgovarao sa Rolling Stone, kaže: "Mi smo bili malo naivni u razmišljanju po prvi put ove smo mogli učiniti sami." On je također otkrio da i dalje planiraju da festival nastavi sljedeće godine, ali priprema će "definitivno početi ranije."

Međutim, prema izvještajima na modnoj Zakona, tužbom sada je podnesena protiv Fyre festivala. McFarland i Ja Rule su optuženi za prevaru, kršenja ugovora, i nemarnog pogrešno.

Podnio Daniel Jung, koji je platio 2 € za svoju kartu, on tvrdi da: ". Nedostatak (The) festivala adekvatne hrane, vode, skloništa i medicinska njega stvorio opasan i uspaničene situacija među prisutnima" On je dodao da je festival bio "bliže The Hunger Games ili Gospodar muva nego Coachella".

Evo Fyre festivala kao što se dogodilo:

[Twitter id = "857744138019753984"]

Evo 12 festivala da idu u inostranstvo umjesto Fyre Festival:

Najboljim međunarodnim festivalima u uživale u ovog ljeta