H i M Eddy Anemian - 2018 Pobjednik nagrade za dizajn | BA.rickylefilm.com
Brendovi

H i M Eddy Anemian - 2018 Pobjednik nagrade za dizajn

H i M Eddy Anemian - 2018 Pobjednik nagrade za dizajn

H & M prvak 24-god-old fashion student Eddy Anemian

To je ono što snovi su napravljeni od; ti studiranje mode, ti si opsjednut s njim, živjeti, disati, san o tome, i vi ste očajni da ga u industriji. Zatim maloprodajni div primeti svoj talenat, daje vam 50.000 € novčanu nagradu i priliku predstaviti svoju kolekciju na Mercedes-Benz Stockholm Fashion Week. Šta više, oni čak i želim dizajnirati kolekciju od 10 komada za svako ulizivati.

Pa, ovo nije san za 24-year-old fashion student Eddy Anemian, H & M je najavio da Eddy je dobitnik Design Award 2014, a njegova kolekcija 10 komada stići će u H & M globalno 23. Oktobra.

Označite one dnevnike.

Švedskog brenda je zagovara novi dizajneri sa svojim nagradu Godišnji dizajn od 2012. Godine, i Eddy - student La Cambre školi u Bruxellesu, Belgija - je ručno izabrali za prestižnu nagradu žiri industrije vruće snimke koja je uključivala dizajner Erdem Moralioglu, Downton Abbey zvijezda Michelle Dockery i H & M Creative van savjetnik Margareta den Bosch.

Osvajanje prestižne nagrade, Eddy je rekao: "To je bilo neverovatno iskustvo stvoriti svoju kolekciju sa H & M Oni zaista poštuju svoju viziju prevesti moju Couture rezanje i šivanje tehnike široj publici Bilo je kao da vidite moje kreacije dolaze u život... "

Pa zašto bi mi bili na umu njegovo ime? Pa, njegovi dizajni su pažljivo izgrađene u interesantnih oblika i teksture, i njegov grafički, cvjetni uzorci su sigurni da se žale ljudi koji vole izuzetne odjeću. Za svoj pobednički kolekciju za H & M, Eddy je inspirisan lik Tilda Swinton je u filmu I Am Love i francuski slikar Ingres.

Dugometražni cvjetne suknje je vjerojatno naš favorit, a izgrađena je od vertikalne trake. Ostale ključne komade iz kolekcije uključuju beli kombinezon s cvjetnim rta rukavima (na slici gore), a crni u teškoj kategoriji tee, i par visoko-struka bijele hlače.

Da biste saznali više o nagradi, molimo vas da posjetite designaward.hm.com.

Cijene variraju između 19 € i 215 €.

A-listi za odstrel Fashion Week