James Corden Tony nagrađuje pobednike domaćina Orlando Tribute | BA.rickylefilm.com
Brendovi

James Corden Tony nagrađuje pobednike domaćina Orlando Tribute

James Corden Tony nagrađuje pobednike domaćina Orlando Tribute

James Corden odaje počast Orlando žrtvama na Tony Awards

James Corden odao počast žrtvama pucnjave Orlando tokom vikenda u svom Tony Awards 2016 uvodnom govoru.

The Late Late Show voditelj je domaćin godišnjoj ceremoniji i isporučuje se kreće monolog.

Obraćajući se kamera i publike, on je rekao: "U ime cijele pozorište, i svaka osoba u ovoj prostoriji, naša srca ide svim onima koji su pogođeni ovom zločinu."

"Sve što mogu reći je da niste sami u ovom trenutku. Vaš tragedija je naša tragedija. Kazalište je mjesto gdje je jednaka u svim utrkama, vjere, seksualnosti i roda, je prihvatio i voljen."

"Mržnja nikada neće pobijediti. Zajedno, moramo se pobrinuti za to. Večerašnju će pokazati stoji kao simbol i proslave tog principa."

Čitav Ceremonija je posvećen žrtvama masakra, koji se dogodio u ranim jutarnjim satima u nedjelju ujutro i ostavio 50 mrtvih i 53 ranjenih. Službenim Tony Awards Twitter račun tvitovao sliku na kojoj je pisalo: "Naša srca su teški za nezamislivu tragediju koja se dogodila sinoć u Orlandu.

"Naše misli su sa porodicama i prijateljima onih koji su pogođeni. Tony Awards posveti svečanosti večeras na njih."

Hamilton tvorac i zvijezda, Lin-Manuel Miranda, također je odao počast. Razbije dok čitate sonet posvećen žrtvama masakra, on je rekao: "Mi jurimo melodija koje se čini da nas sve dok ne završite pjesme i početi igrati / Kad nas besmislene radnje tragedije podsjetiti da ništa ovdje je obećano , a ne jedan dan, "

"Ova predstava je dokaz da istorija pamti / Živimo kroz vremena kada mržnje i straha čini jači / smo uspone i padove i svjetlo od umiranja žar sjećanja da se nadam i vole prošle zauvijek."

"Ljubav je ljubav je ljubav je ljubav je ljubav je ljubav je ljubav je ljubav ne može biti ubijen ili sklonjeni u stranu / pjevam Vanessa je simfonije. Eliza priča svoju priču. [Smo] ispuniti svijet muziku, ljubav i ponos."

Hamilton muzički ušla u istoriju primajući 16 nominacija i uzimajući kuće 11 nagrada. Ostali dobitnici su: "Artura Milera Pogled s mosta" i "Ljudi".

Tony Awards 2016: Sve crveni tepih izgledu