Jednog dana beži | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Jednog dana beži

Jednog dana beži

One Day Escapes

To je oktobra i osećamo kao poslastica - naša ljeta tan je odavno nestala i božićnih praznika su malo predaleko da opravda odbrojavanje - tako da je vrijeme za jedan dan odmora. Jednodnevni izlet fokusiran na popustljivost, razmazim i opće "ti-stva" je savršen minijaturni pauze - malo punjač prije nego što na zimu s proljeća u vašem koraku.

To je razlog zašto volimo ideju # 1dayescapes - priliku da ponovo Coop i opustiti dok radite nešto drugo za cijeli dan. Bacite pogled na neke od naših omiljenih jednodnevni izlet ideje ispod da se osjećaju nadahnutog:

Dan na Bicester Village

Smješten samo izvan Londona (46 minuta, u stvari, od Marylebone stanica), Bicester Village čini savršen dan od vas-stva. Uhvati djevojku i sjesti na voz za vlastitu stanicu Bicester pred istraživanje više od 130 trgovina ispunjen sa svim našim omiljenim butici - najjači trendovi pokriva zime (čizme do koljena visoke i iznad; Shearling kapute; baršuna i tvida, da navedemo samo neke), kao i beskrajne garderoba klasika da opravda malo akcije kreditnu karticu u cilju Tory Burch, Ruperst Sanderson, Sandro ili Temperley, kao i ljepotu bitova od poput L'Occitane i Molton Brown. To je (vrlo) lako izgubiti dnevno (ili više) ovdje... Dodaj kul Kućne potrepštine od ljudi, uključujući i uvijek-Great White Company - plus odličnu hranu, sobar parking i. Ono što ne voli ?! To je jedan dan Pretty Woman iskustvo i definitivno će da se osjećate bolje.

A spa dan u Corinthia

Spa dan je standard - delicious - način da se opustite, ali Corinthia Hotel je Beyonce svih maženje iskustva (sa možda najboljim svlačionice u Londonu). Malo planeta samo popustljivost, osjeća potpuno odvojena od realnog svijeta sa blistave, tihi bazena; saune zazidan debljine, buka-eliminacije staklo i raskošan tretmana. Uzmite Wander duž South Bank prvi koji će uzeti u sve znamenitosti i zvukove, prije prelaska na zlatni jubilej Bridge temeljito očistiti svoje tijelo i dušu. Definitivno, definitivno zaslužuju.

Popodnevni čaj u Kleridžis

Ne postoji ništa slično deluxe čaj kvari sebe i Claridge je radi neke od apsolutno najbolji u savršeno geometrijski sendviča, slavno pečene pogačice i sladak kolača kao što zavalite i uživajte Thierry Despont zapanjujući Art Deco foaje. A čak i ne da nas je počelo veličanstveni niz čajeva... Napravite dan ga uzimajući u izložbenom apstraktni ekspresionizam u Kraljevskoj akademiji, a zatim krivuda niz New Bond Street malo izloge (koji uvijek pretvara u stvarnu shopping do trenutka kada dođete do Victoria Secret na uglu Brook Street), pred punom Claridge iskustvo. Šampanjac opcionalno ali se preporučuje.

Blenheim Palace

Izgubiti se usred povijesne kuće i vrtovi u Blenheim Palace za dan potpune, bajke ometanja. A četiri sata turneje uzima u državi sobe, privatni područja i formalne vrtovima, sa dosta vremena više družiti u Orangerie i osjećati kao princeza. Kombiniranje s jednom od svoje događaje kino - ili njihovih nacionalnih Champagne Tjedan slavlja u oktobru - (vidimo se tamo.). To je dodir kulture u mix - i da će vam dati potpuno novu perspektivu kao što ste se vratili u život u brzoj traci sutradan.

Za više dan-putovanje ideje, potražite # 1dayescapes na Twitteru i Facebooku.