Kada vam Kejt Buš reče da odložite telefon, uradite to | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Kada vam Kejt Buš reče da odložite telefon, uradite to

Kada vam Kejt Buš reče da odložite telefon, uradite to

Kada Kate Bush kaže da staviš telefon dalje, učinite to.

Zdravo, ja sam još jedna od iritira ljude koji su išli Kate Bush je prvi koncert u 35 godina, a sada ne mogu prestani udarati po o tome. Slažem se da sam prilično nepodnošljiv u ovoj fazi. Ali, kao grupa, mi zaista dožive nešto neverovatno.

Mislim da je jedan od razloga zbog kojih smo svi pjeni na usta danas da dijele svoja iskustva s vama, je li to Kate nas sve pristojno zabranjeno da naši telefoni tokom njen nastup. To je dovelo do nekoliko šokantnih iskustava.

Prva šok: svi poštuju. Pokušajte zamisliti ovo. Ne, mislim, stvarno - borba zapravo zamisliti kako je to. Kate Bush sipa svoje srce i dušu u jedinstveno doživljaj za publiku - i uronjeni smo bili. Jer nije jedna osoba je pokušavao da se uda za svoje iskustvo sa isto tako fotografisanje, snimali video kamerom i to, tweeting to, Facebooking to, ili samo koriste svoje telefon kao bakljama na taj cheesy tako da mi je uvijek prestravljuje na koncertima.

Drugi šok: Shvatio sam da je prošlo godina od kada sam imao trenutak tako. U stvari, ja se ne mogu sjetiti zadnji put i dovoljno sam star da se nekih fragmenata moj život prije interneta. Mi smo bili tamo, u tijelu i umu, samo uživanje u stvar pred nama. Svaki glava fiksna u pravcu pozornice, a ne jedan vrat pogrbljen svoje malo treperi igračku Tweet i Facebook za ono što su gledali, da oni nisu bili baš gledao jer su bili tvituju i Facebooking. Sam sjedio i razgledao scenu sa originalnim strahopoštovanje i čudo, jer sam shvatio da nisam vidio godinama.

Ovo izgleda tužno.

Razmislimo o vremenima u kojima se jednostavno ne moraju imati taj cigle zavarene našim dlanovima, opstruktivne treća točka na svaki razgovor i iskustvo. Jer bez obzira koliko mislite da nije, stvarno se menja značajan trenutak. (Oh, i samo usput -?. One od vas koji mislite da možete hodati ulicom i teksta u isto vrijeme ne možete Radiš strašno posao kako i dobivanje na putu.)

Prije nekog vremena sam pročitao citat negdje u kojima se kaže dobiješ telefon iz u restoranu sto treba gledati isto kao i dobiti kurac i stavljajući ga na stolu. Nemam jedan od tih, ali stvar je u tome nije izgubila na mene. Ja stvarno ću pokušati i kanališu malo stare škole bonton, i držim metaforički genitalije sa stola.

Sinoć Mislio sam da će umanjiti iskustvo istorije odluka povratak. Zapravo to zaista pomoglo što ga čini jednim od najneverovatnijih noći sam imao godinama.

Pratite Jo na Twitteru.

PUT telefona van (molimo)

6, bit ćete apsolutno ne treba vaš telefon

  1. VAŠE MATE venčanje. Ona je unajmio fotografa; i ona bi vjerojatno kao i prva njena slika u bijeloj haljini da bude jedan ona izabrali, a ne jedan od njenih dvaput brade-smeje kao ona hoda do oltara. (#justmarried. Samo ne.)
  2. Večerom. Navedenih penis-on-the-table grubost. Ako je osoba imate večeru sa je to dosadno, samo pojesti i otići. Tweet o tome na autobuskoj stanici, a onda ih zabrana Tinder?
  3. PLAŽA. Da, hot-dog-noge su urnebesni, i da, to 45 stupnjeva kut sunca pucanj je prekrasna, ali ti bi vjerojatno uživati ​​u pogledu više ako nisi gledao preko ekranu telefona. Također, iPhone ne vole pijesak. Ili soli.
  4. KINO. Šta je to? Neko se dopao tvoj #tbt sliku od vas bez pantalona u dječji bazen na Instagram? Sjajan! Sada stavite telefon daleko, odsjaj iz telefona uništava naš pogled Douglas Booth lice.
  5. THE PUB. Prestani da me ignoriraju, tako da možete 'check-in' u baricu Lane Inn i zapravo provjeriti kod mene. Imam novosti.
  6. Sastanaka. Misliš da si bio oh-tako-modernih uzimanje bilješke na vašem Galaxy. Vaš šef misli da igrate Candy Crush. Pristup papir i olovku za sastanaka je uvijek mudar.