Kako izbjeći tri uobičajene argumente koje svaki par ima | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Kako izbjeći tri uobičajene argumente koje svaki par ima

Kako izbjeći tri uobičajene argumente koje svaki par ima

3 reda svakih par je i kako ih izbjeći

Billy, Kallax i, hm, Förhöja (da ne može reći nakon dva vina) može biti zloglasni švedski red odluka, ali to nije samo izbor strani tabele koje mogu podići strasti među parovima. Monmouth University pronašli nikakve lukav zadatak da potresli vezu - izaziva nas da kažemo 15% manje lijepe stvari jedni o drugima. Rjesenje? Upravljanje stresom prije nego što Vaš odgovor borba-ili-let sprema svoju strpljenja za bitku modu.

Opasnih okruženje: Ikea

Neprijatelj Amy Poehler šalili da Ikea je švedski za argument. Vrsta istina: psiholog dr Karta Durvasula čuo toliko izvještaja o borbi za parove da je napravila opservacionih posjeta, otkrivajući krevet prolaze izazvala seks redova ( "Mi spavamo samo u tome ionako") i kuhinje podigao posao nejednakosti. Ukus sukobi eskalirali u kompatibilnost: Ne želimo istu lounge / pogled / život?

Smirivanju napetosti Kada razdražen - i šoping maze veličine će učiniti pet fudbalskih terena - ne možemo kriviti mane našeg partnera ( "Nikad se ne obratite pažnju"). Da biste spriječili ciklus krivicu-bes-napad, "Stand ujedinjeni protiv zajedničkog neprijatelja: radnju, a ne jedni druge", kaže preživio Stephanie, 28. "tretiraju kao hit-and-grab RAID: istraživanje na internetu, znaju šifre (uz plan B) i činiti velike stvari. Morate vidjeti kao vezni iskustvo, s namještajem značku časti. "

Bitka držanje: gužva u saobraćaju

Neprijatelj u 22. Minuti: to je koliko dugo automobila marke Seat našao je parove da se bori. "To je zato što gledamo kroz prozor", objašnjava psiholog dr Becky Spelman privatnog terapije klinika. "Nedostatak kontakta očima eliminira osobni dodir, čineći ga lakše napraviti rezanje primjedbe."

Smirivanju napetosti Engage vizuelno. "Gledajući međusobno lica, vidite suptilne znakove koji ukazuju na teže teme", kaže dr Spelman, koji savjetuje čuvanje 'velike' teme - novac, seks, porodica, poslova / napor - iz auta. Saira, 30, kune jaz-fill. "Većina vikendom, putujemo u porodica i ja se šalim da podcaste su sačuvali našu vezu Oni ​​prisiljavaju slušanje preko dlaku u jajetu;. Pritisnem play prije nego smo pitanje da li je paralizirana, M6 je pravi izbor (stvari koje bi trebali znati i tata napisao porno su zajednički omiljene). "

Savršenstvo zamka: rezervacije odmor

Neprijatelj Prema ebookers, 37% parova ispasti u fazi rezervacije. Dr Spelman vjeruje da je emocionalni teret - "pritisak za sve da to bude 'savršen' - ta očekivanja mogu eksplodirati u svađu", kaže ona.

Smirivanju napetosti Par Roxane Gergaud i Richard Dana podesite Doris i Dicky, a Curated sajtu budžeta butik hotela, jer su smatrali preplavljeni istraživanja. "Prije nego što planirate, znaš šta bi oboje ovako:??? Plaže flop kulturu Ako su, u čemu je odnos Diskusija budžet za rezervaciju i trošenje novca", kaže Gergaud. Onda dijeliti teret: ako je na duge relacije i ostati na četiri mjesta, uzeti dva hotela i aktivnosti svaki, ili alternativni kraće getaways. A krajnje tačke: "Pitaj"? Da li postoji nigdje ne želite ići ", kaže Jenny, 33." Vi indirektno pitate gdje su bili sa bivšim da oni možda ne žele da ponovo spašava. Ste se zaljubio u Veneciji - samo da bi oni raskinuli tamo ".