Kako napraviti trend neonskih usana stvarno funkcioniše | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Kako napraviti trend neonskih usana stvarno funkcioniše

Kako napraviti trend neonskih usana stvarno funkcioniše

Kako napraviti trend neonske usne zapravo rade

Otišli smo iza pozornice na V Festivalu sa MAC višim umjetnika Rebecca Butterworth dobiti unutar staze na izradi trend neonske usne zapravo radi.

Zvanični make-up sponzora postavili kamp u Glasnije Lounge, dajući A-Listers i posjetioci festivala podjednako novu šminku da V Festival 2013 upravo to malo ljepše.

Naš model je predivna Luisa Savoia. Sve fotografije Tim Griffiths, svi proizvodi navedeni su po MAC, dostupno na www.maccosmetics.co.uk.

PRVI KORAK

Ovo neon usne je savršen za festivale, večera datumi i partija sezone. Mi smo se udružili u neonskim usne sa svetlucavim oči na nevjerojatan festival finiš.
Nanesite Pro Longwear Foundation (25 €) za cijelo lice koristi spužva, a zatim nanesite mineralisati korektor (16 €) ispod očiju i na bilo nepravilnosti. Mrlja u prahu (20 €) osigurat će vašoj koži ostaje bez sjaja.

KORAK DVA

Nanesite Chromagraphic Olovka (14 €) u crnoj ili bogate ljubičaste na gornji kapak u ubrljan luk, ostavljajući prostor u sredini poklopca. Ići preko brod sa Paint Pot (15 €), što je velika baza za sjaj.
SAVJET: Cream proizvodi uklopiti bolje i traju duže, što olakšava kreiranje savršeno smoky oka.

TREĆI KORAK

Line liniju donjih trepavica sa crnom bojom Pot (15 €), ovaj put se odnose na samo na sredini poklopca, a ne vanjskim uglovima.
Izaberite svoj glitter. Nanesite regenerator za usne (11 €) preko prazan dio gornji kapak - to će pomoći sjaj boravak put. Pritisnite sjaj u prostor koristeći Shadow Brush (20 €).

Četvrti korak

Sada za usne: Izaberite svoj omiljeni neon mat nijansi i izbrisati na usne pomoću četkica za usne.

LIPS

Koristili smo Lipmix (14 €) u Orange, koja je čista karmin pigment.

TOP TIP

SAVJET: Za svijetle usne aplikacija mora biti spot na. Rad u četiri odvojene četvrtine usne za dodatnu preciznost.

LASHES

Uz glamurozan izgled primijeniti MAC Lashes (volimo broj 33s, 10 €) i sloj se Zoom Waterfast Mascara (14 €).

Konačni izgled

Kada se radi izjavu make-up izgledati poput ove, zadržati svoju kosu labavo i laka za održavanje i odjeće casual.

Naš model je predivna Luisa Savoia. Make-up Rebecca Butterworth. Sve fotografije Tim Griffiths, svi proizvodi navedeni su po MAC, dostupno na www.maccosmetics.co.uk.