Kampanja pozitivne titujske kampanje ovog brenda je neverovatna | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Kampanja pozitivne titujske kampanje ovog brenda je neverovatna

Kampanja pozitivne titujske kampanje ovog brenda je neverovatna

Anti-trolling tijelo pozitivnost kampanju ovog brenda je AMAZING

Američkog brenda plus-size Lane Bryant je pokrenula * većina * fantastično tijelo pozitivnost kampanje, u kojem glumi Ashley Graham, Danielle Brooks, Candice Huffine, Alessandra Garcia, i Gabourey Sidibe.

Gabourey Sidibe, zvezda Precious, The Big C i carstva, pridružuje Orange je nova crna zvijezda Danielle Brooks, i modela Huffine, Garcia i Graham - koji je bio prvi model plus size na milost naslovnici Sports Illustrated kupaći kostim pitanje ranije ove godine - u oglas koji cilja na komentarima i trolling masti sramoćenja na društvenim mrežama, pod nazivom #ThisBody čini se kako Shine.

Svaka žena čita stvarni komentar da je neko upućen ih online. Komentari su bolno, rude. I oni potpuno gube svoju moć zbog samopouzdanja i ponosa prikazuje na ekranu.

"Niko ne treba da bude udobno u veličini 14", navodi Brooks, koji je bio nominiran za nagradu Tony ranije ove godine za svoj rad u brodvejskog mjuzikla The Color Purple. "Pa, ja siguran sam!"

"Ti uništio Sports Illustrated", navodi se Ashley Graham. "Pa, kako ja to vidim, napravio sam da je bolje zauvijek."

U oglasu onda gradi svim ženama čitanje negativne komentare, prije nego što se kroz svaki od njih govori nešto izuzetno pozitivno i samouvjereno.

Prema brend, stvar je u oglas da se "ukaže šta znači neapologetski proslaviti sebe uprkos negativnih osjećanja ili povratne informacije."

To se uklapa u rastućoj "BOPO" ili tijelo pozitivnost pokreta, gdje blogeri kao što je Georgina Horne od punijeg stasa Fuller Bista, i Megan za BodyPosiPanda, koristite svojim blogovima i društvenim medijima račune za širenje pozitivne poruke i iskren, iskren slike o sebi uz više poliranog slike i zabava - mi regrammed jedan od Megan je sjajno poruka na našem Instagram početkom godine, a oba su žene veliki slijedi.

Dvije stvari su sigurno oko ovog pokreta: to je potrebno, a to je nevjerojatan.

IZVOR: The Huffington Post

12 žena koje su uvijek kick ass