Kinky Boots review London: 7 razloga zašto bi trebalo da je vidite | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Kinky Boots review London: 7 razloga zašto bi trebalo da je vidite

Kinky Boots review London: 7 razloga zašto bi trebalo da je vidite

PREGLED: Kinky Boots mjuzikl Matt Henry

Najnoviji mjuzikl West End-a, Kinky Boots, je inspiriran istinitim događajima, a zasniva se na mnogo volio 2005 Brit film koji ide po istim imenom. Predstava vas vodi iz gospodu tvornica obuće u Northampton na glamuroznim modnim pistama Milana.

Ali ono što je Kinky Boots o?

Charlie Cijena (Killian Donnelly) se bori da ispuni očekivanja njegovog oca, ali pomoć stigne u malo vjerovatno, ali spektakularan oblik Lola (Matt Henry), nevjerojatan Kabare izvođač je potreban neki čvrst nove štikle.

Evo 7 razloga zašto trebate ga gledati...

To je hit na Broadwayu

Kinky Boots je već hit na Broadwayu, a proizvodnja zaradio 13 nominacija i 6 Tony pobedi, uključujući i najbolji muzički i najbolju muziku.

Cyndi Lauper je odgovoran za muziku

Kinky Boots je Cyndi Lauper prvi izlazak kao Broadway tekstopisac, a ona je osvojila nagradu Tony za najbolju originalnu muziku za svoj rad davne 2013. Nije loše za početnika, zar ne?

Lauper našalio o teškoćama pisanja njen prvi rezultat: "Koliko je istezanje je to za mene da pišem pjesme o modi, smiješno odnosa, ljudi mijenjaju svoje umove i cipele?"

Kostimi su sassy

Pa, Lola su! Mislim crvene iskrice, bedazzled čizme, dijamanti i butina visoke čizme. Natch.

To će učiniti želite ići van (out!)

Pa naravno! Muzika je doveo do vas Cyndi-Girls-Just-Želim-to-Have-Fun-Lauper.

Vaš gay najbolji prijatelj će vjerojatno ga vole

U noći smo išli smo pridružili su se i Tom Daley i svojim dečkom Dustin Lance Black, Graham Norton, Christopher Biggins i transvestiti nego što smo mogli računati. Bilo je jako zabavno!

Ona slavi cipele - duh!

Svi srce Emojis. Ima jedna pjesma se zove Sex Is In The Heel, što objašnjava mnogo.

Ćete vidjeti neka poznata lica

Matt Henry igra Lola, a vi ćete ga prepoznati po glasu serije dva (bio je pod mentorstvom Will.i.Am i Jessie J).

Killian Donnelly (koji glumi Charlie Price) je redovan na pozorištu kolo - to nije bilo tako davno da smo ga se voli u Memphisu Muzičkoj. On je također pojavio u BBC The Tudors.

Ako ste gledali So You Think You Can Dance pre toliko godina, sjećam se ples show čiji je domaćin Cat Deeley? Pa momak koji je došao Drugi je u tome, previše! Luke Jackson igra anđeo u ansamblu, a vi ćete biti tako oduševljeni njegovim ABS, noge i žensku potporanj. On čini jedan Hella Good drag queen.

Ne postoji mnogo pokazuje da će učiniti želite da zgrabite svoje prijatelje i da igramo tako da stvarno treba da se pazi Kinky Boots.

Kinky Boots radi na Adelphi Theatre. Za karte i informacije kliknite ovdje.

Najbolje izjave cipele i čizme