Kristen Stewart lice Chanel-a | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Kristen Stewart lice Chanel-a

Kristen Stewart lice Chanel-a

Pogledajte prvi SLUŽBENI uvid Kristen Stewart za Chanel

Ne zaboravite kad Instagram korisnik garcon_chanel procurila one Kristen Stewart za Chanel Slika online? Pa, s obzirom da su bili srušeni, Chanel su objavili preko magazin People službeni, zvanični uvid u svoju kampanju za svoje Paris-Dallas Metiers kolekcije d'Art, sa iza-the-scene video.

Nošenje zapadne inspirisana pončo, resica, krilati eyeliner i iznenađujuće za Kristen, ljubomorna osmeh, glumica izgleda sretna i opuštena u video kampanji dok je korisnika da Karl Lagerfeld. A sudeći po ono što je rekao o kampanji, ona je obožavala raditi sa Karl:

"Obično ne bih sebe vide kao suštinski lice Chanela sa biserima i klasike, ali sam volio stajati u tu ulogu", rekla je ona. "To mi odgovara malo više nego proteklih zbirki jer je vrlo Amerikanac. Ne mogu da koristim riječ loš-ass ali ima nešto o tome da je zabavno. Žestoka".

Ona je također rekla magazin People:

"Bilo je oko nalaz koji komada iz kolekcije radio na mene. (Karl) je tako dobro vidjeti nešto što nije u redu i što ga čini dobro. Kao, ja bih nogu u jednoj poziciji i da će baciti čačkalicom u ustima i reci mi da prestanem oslanjajući se na nozi i za dve sekunde bilo je kao: "Oh, to je to." Bilo je vrlo cool i jednostavan i umjetnički. Nisam osjećao kao da sam se gura izvan sebe. Nisam imao da pokušaju da se pretvori u nekog drugog. "

Pogledajte video ispod:

[Html #### Id¬1dsx9h]

Dana Utorak 25 marta 2014. Godine, napisali smo.

Mi ne želimo da se * previše * uzbuđen - ali slike Kristen Stewart u novoj Chanel kampanje (snimio Karl Lagerfeld) mogao obrađeni online.

[Instagram id = "l8aKwzmsrU"]

Jedan korisnik Instagram zove garcon_chanel je objavio slike Stewart stilu u nekim zapadnim inspirisan izgledom. Kauboj-ovski shoot ima cool muškarača vibe - i volimo K-Stew je jaka obrve, a kako izgleda potpuno ugodno u dizajnu, ali mi se radujemo da vidimo službene Slika kad slete.

[Instagram id = "l8m05dmssC"]

U srijedu 11. Decmeber 2013. Godine, napisali smo.

Sa lica Balenciaga, na drugi kultni francuske modne kuće - Kristen Stewart je potvrđen kao zaštitno lice Chanel 2013/14 Metiers d'Art Paris-Dallas kolekciju.

Pojavivši se u prvom redu na etikete Metiers d'Art show, priređen sinoć u Dallasu, na twittersphere je vrve od glasina da K-Stew može biti novo lice brenda - i jutros, na etiketi je potvrdio da je glumica će pojaviti u kampanji snimio Karl Lagerfeld maj 2014.

Stewart, koji je proglašen za najboljeg obučen 2013. Godine, prisustvovali su Chanel Couture show GLAMOUR prošle sezone. Ona pridružio Dakota Fanning i Alexa Chung u Teksasu događaju obučen u narandžasto pantalone i sivi džemper. Ona prati u stopu Blake Lively, Keira Knightley i Diane Kruger kao zaštitno lice Chanel.

Kristen se prvi put sreli Karl Lagerfeld u januaru 2012. Godine za vrijeme snimanja fotografija u Parizu kada je fotografisana u Chanel HUATE Couture. Od tada, ona nosi etiketu na mnogim javnim prilikama, iz BAFTA u Met Ball.

Kristen Stewart stil: kraljica crvenog tepiha badassery