Linija igre Hunger Games Launches na Net-A-Porter | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Linija igre Hunger Games Launches na Net-A-Porter

Linija igre Hunger Games Launches na Net-A-Porter

The Hunger Games linija odjeće za Net A Porter je ovdje

Baš na vrijeme za puštanje filma ove sedmice, imamo sneak peek u The Hunger Games linija odjeće za NET-A-Portera.

Capitol Couture Trish Summerville (nagrađivani kostimograf filma) udara u online trgovine 21. Novembra, dan prije premijere filma. Prikupljanje 19-komad ready-to-wear ima odjeće, nakita i kožne galanterije inspirisan filmom, od laser-cut haljine za bombarder jakne i svila kombinezonima Katniss bi odobravao.

Naša picks? Uprkos viši kraj aspekt naplate (komadi su napravljeni prema najvišim standardima da se žali na NET-A-PORTER redovnoj klijentela), to je nešto više pristupačne slogan majice i izjava džempere ukrašena strelicama i "Love" (cijene start na 60 €), koji su zajamčena na žalbu hardcore ljubitelje filma.

Dođite dolje kako biste vidjeli svaki komad iz kolekcije.

4. Septembra, pisali smo.

Od Katniss je sanjive haljine i vatrenim catsuit Effie Tričarije je strukturiran suknju odijela, kostimi u The Hunger Games filmovi su prilično spektakularan i vjeran živopisne opise u knjigama.

Dakle, to je ne čudi da je franšiza dobija vlastitu modnu liniju zahvaljujući NET-A-PORTER, ali uz malo više ublažena pogled na fantastičnom garderobu svaki znak.

Nazvan Capitol Couture, partnerstvo sa filma produkcijske kuće Lionsgate ćete nagrađivani kostimograf Trish Summerville sarađuju na luksuznoj modnu liniju od 16 ready-to-wear komada, nakita i kožne galanterije. Oni će biti 'inspiriran' The Hunger Games: Catching Fire, a ekskluzivno dostupan na NET-A-PORTER u vrijeme premijere filma 22. Novembra 2013. Godine.

To je prvi put da smo vidjeli takav način fokusirana na suradnji između filmski studio i online trgovine, i to je zanimljiv potez s obzirom na mlađoj publici u mnogo filmova.

Ali sigurni smo da što više nosive verzije couture kreacije u filmu će prevesti mnogo bolje od velikih ekrana do ormara kada se koristi luksuznih tkanina.

Summerville slaže, rekavši suradnje:

"Izuzetno sam ponosan na dizajn koji smo stvorili za The Hunger Games: Catching Fire i nema partnera više odgovaraju Capitol Couture od većine svjetskih najsavremenije luksuz na malo"

Holli Rogers, Moda direktor NET-A-PORTER.COM, je rekao da su "skočio na priliku" za rad sa studio:

"Naši klijenti uzeti njihov stil signale iz mnoštva izvora... Moda igra važnu ulogu u The Hunger Games serije, a posebno je rasprostranjena u Catching Fire, a ljubitelji franšize će potražite u referentnom film u kolekciji. To je ujedno i sjajan mode u svom sebi "

Studiju su već pokrenuli online modnog magazina u čast stil u filmovima, a prema Tim Palen iz studija koji čini film, to je bio tako ogroman uspjeh modnu liniju imalo smisla.

Pa šta će to izgledati? Nije mnogo slika kolekcije pušten intervencija prilično unrevealing skicu (na slici gore), ali sudeći po kostimima smo već vidjeli u filmu fotografije, očekujemo verzija Effie crvenu nabrane haljini i odgovarajuće cipele, a ublažena pogled na * da * bijeloj haljini Katniss nosi u filmu poster, a možda čak i luxe verzija Katniss kožne lovačka jakna i šal?

Ostanite u toku za pregled stvarne naplate.

The Hunger Games Capitol Couture Kolekcija