Lista je vruće, a šta nije Beyonce formacija | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Lista je vruće, a šta nije Beyonce formacija

Lista je vruće, a šta nije Beyonce formacija

Liste: Šta se događa gore-dole u modi ove sedmice

Saznati šta se dešava gore-dole u modi zemljišta ove sedmice:

Idem gore.

Zoolander 2

Stvarno stvarno smiješno zgodan Derek Zoolander se vratio s izdavanjem filma nastavak ovog petka. Mi uvjeravam vas da je to samo kao zabavna kao i prva; to je strašno pažljivi i nemilosrdno smiješno.

Beyoncé je novi video spot

Da li ste gledali do stvaranja još? Pohvalno za Begova odličan stil (nosi novu sezonu Gucci sa finesama) i za svoj vrhunski tekstovi u glavnoj ulozi linije, "Dobio sam ljuti sos u torbi, swag" i "I zavrtite na njima mrzitelji" - oba od kojih bismo željeli da vidi otisnut na majice molim vas.

Chanel light-up cipele

Dakle, ne možemo ih samo još priuštiti, ali smo se moli glavnu ulicu uhvati na brzo. Jedini način da se uljepšati ovaj dank februara.

Vrlo, vrlo dugim rukavima

Ekstremne proporcije su velike ove sezone, ali to je nenormalno dugim rukavima da smo najviše u - savršeno za prohladne dane i štedi što si kupiti nove rukavice.

Matthias Schoenaerts u A Bigger Splash

Ne postoji ništa, ništa lakše na oku od preplanule Matthias Schoenaerts tražim zamišljena na udaljenom italijanskom ostrvu. Gledaj ga u A Bigger Splash, također glumi Tilda Swinton u uzvišen odmor ruhu, od 12. Februara.

Pada.

Glupo smanjio jeans

Previše je hladno momci, to je previše hladno.

The Making A Murderer prazninu

Šta da radimo sa tamnim duge noći sada?

Smug Valentinovo Instagrammers

Statistički, oni koji su pisati o tome kako je zadovoljan svojim vezama su na društvenim mrežama češće biti nesretan u stvarnosti; U stvari, oni dijele za validaciju. Samo ćemo ostaviti hladno teško stvari tu za vas da razmišljaju više.

Uskoro indijski orah

I sve ostale hrane za životinje koje zvuče kao da su napravljeni u laboratoriju koji LA wellness stručnjak Amanda Chantal Bacon je voli. Chewy polena nekoga?

Stan Smiths

Da li su konačno stigao tačka zasićenja? Nismo završili s njima samo još, iako Adidas Superstars su naši novi povlaštenih trenera.

Derek Zoolander: 15 puta on je bio prvi čovjek mode