Makanyi Lodge South Africa travel review | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Makanyi Lodge South Africa travel review

Makanyi Lodge South Africa travel review

Hotel Review: Makanyi Lodge, Južna Afrika

GLAMOUR putovao u Južnu Afriku, saznati gdje smo bili.

To je svaki putnici sanjati. Verujte nam, da ćete želite da Instagram SVE.

NAŠE TOP 5:

  1. Samo pogledajte u tom okruženju. Nalazi se u Južnoj Africi Timbavati, područje pod nazivom "Mjesto gdje se nešto sveto spustio na zemlju," stavovi sami po sebi dovoljno da vaše srce kuca brže. Tako posebno, u stvari, to je ono što uvjeren Makanyi je vlasnik Jessica Gold zamijeniti London gradskog života za safari u divljini. Rezultat? A luksuzan, intiman lođu koja savršeno uklapa u svoju nebesku okolinu.
  2. Svaki od sedam slame krovom, open-plan apartmani su ukrašena sa egzotičnim antikviteta, prevelikim nadstrešnica kreveta i duboko roll-top kupke, kao i na otvorenom tuševi i privatni verande.
  3. Ako možete odvojiš od svoju sobu, igra pogone izlazak i zalazak sunca, sa visoko-iskusnim Rangers (viknuti Warren i Lux) oduzima dah. Životinje su slobodni da lutaju kao hoće kao rezerva je otvoren za 2,4 miliona hektara Nacionalnog parka Kruger.
  4. Jessica i njen tim stvarno su mislili na sve da to bude nezaboravan i ugovoriti boravak gostiju. Inbetween diskova, oni će pomoći organizirati sve, od vođena treks i privatne izlete na otvorenom bush specifičnim slona safari i vrući zrak balon vožnja preko savane. Ali to je malo dodire i pažnju na detalj koji postavlja ovo mjesto osim, kao što je zastavši na pola puta jednog jutra pogon za domaći kolači i kava začinjena sa Amarula, ili cvijet-stewn kupka vas čeka na povratak.
  5. Po povratku u loži se možete opustiti uz raskošan masažu ili se zamoči u bazenu slušajući nilskih konja chortling iz obližnje brane. I onda ići na večeru u boma (to je vanjski kućište sa riku požara) pod svjetsku klasu nebo zvuke noćne Afrike. Na našoj finalnoj večeri, koja je uključivala huk muškog lava samo nekoliko koraka od našeg stola. Potpuno neverovatno.

Africa & Beyond doo nudi četiri noći paket koji uključuje povratak redovni letovi iz Johannesburg od 1 € po osobi ili 2 € po paru.