Mulberry Craft nedjelja | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Mulberry Craft nedjelja

Mulberry Craft nedjelja

Evo zašto ljubitelje mode treba uzbuđen Mulberry Craft Tjedan

Mislim da je to epizoda Kako se pravi na nešto što zapravo zanimaju.

Naravno, Mulberry kupci su upoznati sa čarima Bayswaters, Lilys i Freyas - mi ćemo imati jednu od svake hvala vam puno - ali ovaj tjedan će vidjeti nešto novo u londonskom New Bond Street trgovine. U kombinaciji sa Londonu Craft sedmica, četiri dana događaj koji Mulberry sponzorira, oni kupci će dobiti iza-the-scene verziji.

Obrtnici iz tvornice Somerset će biti na raspolaganju da pokažu koliko su one klasične ruke bombona stvorio od skica iz kreativni direktor Johnny Coca uma da je puter kože nagrada zavide sve vaše momčadi.

Mislim da je to epizoda Kako se pravi na nešto što zapravo zanimaju. Mulberry je izgrađena na njegov britanski baštine. Ona nastavlja da zaposli 600 majstora - od kojih mnogi dolaze iz iste porodice - preko svoje dvije Somerset fabrike, i čine 50% svojih proizvoda u Velikoj Britaniji Harrison Malik, a 23-godišnji bivši učenik, sada je specijalista za razvoj optužen za izradu vreća snovi stvarnost. On će biti Instore pokazati kako novi Amberley Hobo - a kockasti oduševljenje šik i suptilne hardver - prošao kroz četiri prototipa.

Ili tu je Laura Field, koji radi preko Bayswater i Lilys, pomažući da se fabrika za proizvodnju 2500 torbe tjedno. Njena omiljena je novi Bayswater, koja stoji u stavu mirno sa dodatkom strukture ", jer volim izazove." Na dužnosti, Polje je naša vrsta djevojka - ona se može pohvaliti kolekciju od oko 20 vrećica.

London Craft Week, koja se dogodila u glavnom gradu od 2014, svakako treba Google. Postoji preko 230 događaja, uključujući i radionica na krevetima (koji su znali?) I drugi na rekvizite za filmove i izradu čokolade (gde smo se prijavili?). Uz Mulberry, dizajneri uključujući Vivienne Westwood, Hussein Chalayan i Meri Katranzou su domaćini događaja. Westwood masterclass u korzet odluka može biti istaknuta više ontrend posjetitelja - s imenima kao što su Gigi Hadid i Kim Kardashian sada nosi ih, ova drevna vještina je postala teško Insta-favorita.

Coca kaže da je veza između mode i plovila - i činjenica da Mulberry pohvaliti vlastitim pogonima - je dio onoga što čini brend poseban. "Važno je da se o njima govori", kaže on. "Ne mogu raditi s obrtnika i nemamo žuriti, možemo uzeti vrijeme da se nešto dragoceno." To je ono što zatraži Coca raditi sa London Craft Week i prožimaju njegov najnoviji ready-to-wear za brend - sa svojim princeza Anne-ish provjere i cvjetni perine - uz osjećaj Engleskoj. "Hoću da razgovaram i komuniciraju duh Velike Britanije", objasnio je španski-rođen dizajner. "Starih kuća i sela, gdje je samo fabrika i mješavinu kulture i mode u Londonu." To mix - i puno plovila - nalazi se odmah Instore.

Dud je Flagship Store na 50 New Bond Street je također slavi izrade za sedmicu, sa zanatlijama čeka dokazivanje tehnike iza pravljenje duda torbu iz 3. 7. Maja.