Omiljeni brojevi proizvoda iz UK tima - najbolji brendovi Wunderbrow, MAC, benefit | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Omiljeni brojevi proizvoda iz UK tima - najbolji brendovi Wunderbrow, MAC, benefit

Omiljeni brojevi proizvoda iz UK tima - najbolji brendovi Wunderbrow, MAC, benefit

GLAMOUR klub Najdraži Obrve Proizvodi

2016 je dovela "Insta-čelo" do slave i sada tamo biti svaki tip obrva proizvoda možete da poželite, možete postići bilo koji izgled od prirodnih definicije oštrih uglova u roku od nekoliko minuta.

Mi smo vidjeli sve trendovi iz 90-ih godina tanke luk na Cara Delevingne hrabar obrve i tu je proizvod tamo da se postigne svaki izgled. Dakle, bez obzira da li želite olovke, prašak ili gel pitali smo Tim GLAMOUR da nam kažu o svojim svih vremena omiljene obrva proizvode i zašto su ih toliko vole. Koji tim član ste vi?

Ako si đavo obrve proizvod, zašto ne i pogledajte naše pick of the Best obrve proizvoda.

Alessandra Steinherr, Beauty direktor

Imam prilično pune obrve i većinu vremena ću koristiti L'Oréal Paris Brow Artist Plumper - zatamnjene gel je tako lako peru kroz i dodaje sjaj, malo dubine i čuva obrve u mjestu ceo dan.

L'Oreal Paris Brow Artist Plumper, 5 €, Boots.com

Grace Timothy, doprinoseći Beauty Urednik

Ovo je tako glavna - oštar vrh je savršen za crtanje u finim dlačicama gdje imam praznine.

Smashbox obrve Tech Matte olovka, 16 €, Smashbox.co.uk

Dominique Temple, Junior Beauty Urednik

Sam koristio ovaj proizvod za godina i ja iskreno ne mogu živjeti bez nje. Ja ga koristiti za definiranje čela oblik i popuniti praznine imam. Ne volim obrve da izgledaju previše definiran tako da spoolie alata na kraju je velika da se smiri nijanse u moje čelo kosu.

Tom Ford Brow vajar, 35 €, Selfridges.com

Rebecca Wright, Beauty pomoćnik

I kretati se obrve proizvode cijelo vrijeme, ali uvijek budem siguran Postavio sam ih sa prah. Ja koristim upaljač hlad u unutrašnjim dijelovima mojih obrva i tamniju nijansu kao što sam stapaju prema vani.

Anastasia Beverly Hills obrve Duo, 17 €, CultBeauty.co.uk

Rebecca Fearn, Junior Writer

Volim novi Benefit proizvoda, posebno Šiljo dokaz i Ka-čelo. Nova serija obrva ima toliko odlične proizvode u njemu i ima nešto za svaki problem. Ponekad se probudim i da mi obrve izgledaju malo oskudna, ili neki drugi puta oni mogu osjećati van forme; postoje proizvodi u rasponu za sve koje možete sloj za savršen obrve!

Korist Goof Dokaz olovka, 18 €, BenefitCosmetics.com/uk

Leanne Bayley, online sadržaja Urednik

Da, bio sam budala za to virusne Facebook video pokazujući polu-trajno WunderBrow rješenje, i bio je nestrpljiv da ga dati vrtlog. Moram reći, da je to neverovatno. Ozbiljno. S obzirom na činjenicu da je na vodu i mrlje-dokaz, to ostaje staviti i ne ide nigdje. Radi kroz jačanje obrva sa upotrebom Keratin proteina vlasi kose, koji drže vašu prirodnu dlake i čuva vaše obrve tražim deblji i puniji. Razmišljanje o obrva tetoviranje? Pokušajte ovo prvo.

Wunderbrow, 19 €, Wunder2.co.uk

Natasha McNamara, direktor Digitalne strategije

Imam guste obrve koje treba ukrotiti i Gimme Obrve čini upravo to. Ja imam savršenu nijansu (svjetlo / srednje) i nikada ne izlazi iz kuće bez njega!

Benefit Gimme Brow, 18 €, BenefitCosmetics.com/uk

Hanna Woodside, vd Zabava Urednik

Ovo je moja 'izlazak' obrve proizvod kad želim tamnije, jače čelo da ide sa puno ajlajnerom i maskare. Počnem sa prah, dodirnite malo na leđa moje ruke da izbjegne oštre linije, a onda preći sa voskom tako da ostanu tu.

Benefit Brow Zings, 24 €, BenefitCosmetics.com/uk

Emma Hargadon, vd Moda pomoćnik

Volim Diego dalla Palma olovka, jer je aplikator je vrlo glatko i ima veliki kist na kraju, što mi omogućava da se stvori vrlo prirodan izgled.

Diego Dalla Palma High Precision olovka za obrve, 14 €, MarksAndSpencer.com

Alessia Federici, Digital Vodeći projektant

Volim Eyeko Obrve Magic jer izgleda odlično i tako lako se nanosi u pokretu! To četke na vlakna koja stvaraju zaista prirodan efekt.

Eyeko Brow Magic Brow Boost, 25 €, MarksAndSpencer.com

Lucy Walker, modna urednica

Moj omiljeni je MAC olovka za obrve u Lingering. Ne možete ga vidjeti na sve i radi kao veliki punilo za sunny područja.

MAC Eye Brows u Lingering, 14 €, MacCosmetics.co.uk

Molly Haylor, Moda pomoćnik

Ovo odgovara moja prirodna obrva hlad savršeno, i dalje vrlo lako da ne izgledam kao da sam stvarno pokušao učiniti ništa. Takođe volim da je njegova 3-u-1 i četke koje dolazi sa je nevjerojatna kvaliteta.

Charlotte Tilbury podizanje obrva, 22 €, CharlotteTilbury.com