Phoebe Philo napušta novosti i nadogradnje Celineovih glasina | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Phoebe Philo napušta novosti i nadogradnje Celineovih glasina

Phoebe Philo napušta novosti i nadogradnje Celineovih glasina

Phoebe Philo ne idem Celine nakon svega

Phoebe Philo se ne odlazi Celine, uprkos glasinama, ukazujući na suprotno.

Prošle sedmice, modna glasine otišao u overdrive nakon što je naširoko pisalo da je uticajni dizajner je odlazi nakon osam godina na čelu.

Međutim, WWD je video interni dopis koji navodi da je izvršni direktor Marco Gobbetti i Phil "su više motivirani i posvećeni nego ikada da njihovo partnerstvo i da će nastaviti da stvara prekrasne proizvode".

Ova poruka također tvrdi da je bivši spekulacije je "na osnovu glasina, a ne istine" i da Philo je ostajem.

IZVOR: WWD

U petak, 5. Januara 2015. Godine, napisali smo.

Celine 's Phoebe Philo je navodno povlači kao kreativni direktor.

Ako u izvještaju The Fashion zakona je da se veruje, kreativni direktor jesen / zima u Parizu sljedećeg mjeseca će biti njen posljednji (znak slomljena srca navijača Celine svuda). Nakon što je preuzeo kormilo kao kreativni direktor u 2008. Godini, u proteklih osam godina, Philo je široko pripisano kao transformaciju i percepcija i bogatstvo brenda.

Teško je zamisliti dizajner koji je imao više značajan utjecaj na način na koji smo svi haljinu i ona je često navodi kao "znajući ono što želimo prije nego što znamo mi to želimo. Da, to uključuje čak i krzno-postrojilo, Birkenstock stilu sandale i cijelu garderobu naizgled napravljene od pregledava veš torbi.

Pa ipak, ne postoji ništa glupo o njoj dizajna. Phoebe Philo je "žena" je jak, samouvjeren, i dobro, žensku. A u industriji koja fetishises mladih, stiče se utisak da je ona dizajnira za žene svih uzrasta.

Ako glasine da se veruje da će to biti još jedan veliku reorganizaciju u modnoj industriji, koja je video Raf Simons, Alber Elbaz, i Alexander Wang sve polaze velike modne kuće u proteklih godinu dana.

Zakon o Fashion također navodi da sljedeći potez Philo će vjerovatno biti pariske modne kuće, Azzedine Alaia. Očekujemo više vijesti sa Otrovao daha, ali kad god je to Phoebe ide, mi ćemo pratiti.

Izvor: Zakon o MODNA