Povratak muške odjeće u turtlenecks i ostale trendove mačaka za modne trendove | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Povratak muške odjeće u turtlenecks i ostale trendove mačaka za modne trendove

Povratak muške odjeće u turtlenecks i ostale trendove mačaka za modne trendove

Dolčevite i pet drugih sumnjivih trendova muške odjeće

Oni koji su mislili da dolčevite na muškarci nisu ništa drugo nego nešto što su nosili starenja gospoda i zvijezde devedesetih / Rani Noughties razmisli ponovo.

Gucci, Louis Vuitton i Alexander McQueen i stavio zrnasto polo vratove natrag na pisti za jesen / zimu 2015. Godine, a iako postoje prednosti (to naglasiti je vilica i da čovjek izgledati naučio, osjetljive i eventualno kao da bi mogao biti u Jean-Paul Sartre), nema mnogo može skinuti. Širok setu ramena, a zategnuta stas i jak vilice su potrebni da bi ga skinuti. To je u redu za James Dean ili Michael Fassbender; oni mogu staviti na vreću ukrašen senf boje leopard print i dalje izgleda dobro. Za većinu muškaraca, oni će završiti izgleda kao Steve Jobs - koji je napravio ovaj skromni, zagrijavanje stavka njegov ormar izjavu

Naravno kornjača vrat / polo vratove nisu jedini upitna muške odjeće trend da nisu prevedeni dobro od pisti u stvarnost.

Počinjemo sa Fanny pakete. Da, to je još uvijek stvar. Moschino stvorio krzneni verzije, sa zlatnim visi Moschino logo za sljedeću sezonu; Jared Leto uspio da izgleda prilično hipster kada je nosio crvene i plave verzija ranije ovog mjeseca (to je zapravo na raspolaganju da kupi i on to naziva hip paket) i Leonardo DiCaprio je viđen sa jednim tokom nedavnog putovanja u Saint-Tropez ( Napomena: u njemu nije bilo Oskara). To može biti praktična; to može biti korisno, ali uglavnom, čak i na Leto, to samo izgleda malo naff. Ako idete za praktičnost, onda samo zašto nisu odlučili za torbicu? Molim.

Ok, sljedeća stanica penise na modnoj pisti. Znamo da je ovo još nije trend i malo je vjerovatno da, ali ovo pišem kao upozorenje. Rick Owens nam je dao vrećaste ogrtači za muškarce sa peep rupe otkrivaju svoje genitalije. To izrodio slavnu hashtag #dickowens, ali smo još da vidimo da li će komad biti komercijalno održiv (mi je Rick, ali nadamo ne).

Kratak šorc su također bili ponavlja pisti omiljeni koja nikada zaista odlazi (Dolce & Gabanna, gledamo vas), ali oni nikada nisu dobro rade na prosječnog muškarca bez obzira na fizički izgled. Vidi dolje Cristiano Ronaldo, čovjek koji nije mogao da žele više u smislu estetske finesa (ako je to vaša takve stvari), ali i dalje izgleda smiješno (i veoma sličan Joey Essex), dokazujući (očito) da Buzz Lightyear srebro šorc izgledaju dobro na nikome.

Sada mankles. Bio je to pogled koji je odisao smart-casual na modnoj pisti posebno na Kolekcija London: ljudi proljeće / ljeto 2014. Godine, za muškarce koji je bacio oprez u vjetar, napuštenih konvencije i, hm, prošao bez čarapa. Postoji nešto sasvim delikatna o jednoj ženi imajući gležnjeva, ali ne postoji ništa primamljivo o gledanju dlakave, debele gležnja muškarca. I nikada radi kad padne mrak, nikada. Također, beli čarapa, tamno pantalona combo rijetko čini neko izgleda kao Justin Timberlake, ali Charlie Chaplin upoznaje Michaela Jacksona.

Od mankles do mankets; da sumnjive izgled pokrenuo Kim Jones na Louis Vuitton i Christopher Bailey na Burberry i usvojena od strane mali broj modnih urednika krajem 2014. Godine, koji je vješto prebaci šal oko ramena. Ovaj šal-pokrivač hibrid još od doba Spandeau Ballet (prethodno upozorenje uzeti ako je ikada postojala je jedna), i to uradio filter na high street - River Island pokrenuo prugasta verziju. Ali, hajde momci; prvo, to je krajnje nepraktično i sklizne ramena u sekundama; nije to toplo (Priznajem, kaput ili jaknu će obaviti posao mnogo bolje); i treće, to ne znači da izgledaš kao Superman.

Imajući to puno na umu, možda skroman kornjača vrat nije tako uvredljivo nakon svega.

Mens Fashion Week samo dobio ALOT zanimljivije