Proljeće Saint Laurent - leto 2018 | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Proljeće Saint Laurent - leto 2018

Proljeće Saint Laurent - leto 2018

Saint Laurent: 7 čarobne trenutke iz emisije ✨

Od Kaia Gerber spin na pisti, na pernatu čizme, Big Bird haljine i zapanjujuće podešavanje.

Saint Laurent 's proljeće ljeto 2018 u Parizu označene Anthony Vaccarello trećoj sezoni na čelu legendarne francuske modne kuće. Prikupljanje je bilo tipično za Saint Laurent Rock chick senzibiliteta, pomiješana s prozračnim majice, pustinja šorc i lijepa, iako neočekivano, čipke i vez. Vaccarello izjava čizme su se vratili s twist (ćete ozbiljno Volim ove), dok je njegov baby doll haljine došao sa dodatnim drame.

Odlazak sedam stvari koje smo svi govorimo o iz Saint Laurent šou, iz seta na modele i trendove vodimo kući s nama.

The New Trophy Čizme

Za jesen zima Vaccarello nam je ponudio njegov sjaj bacanje čizme, ali za ljeto su pernati. Opet, morate pitanje praktičnost takvoj tvorevini (zapetljavanje će biti prepun i možete ponovo da ako želite da ih na psa hoda), ali koji je zaista stalo kada pogledate ovo sjajno? Čizme, napravljen od marabu perja, došao varijacije crnoj, bijeloj i električne plave.

Baš kao i sjaj čizme, Rihanna je prvi koji će dobiti svoje ruke na paru, postavljanje njenu sliku njih nosi na Instagram.

Ona ih rocks, zar ne mislite?

[Članak id = "NvKqWPG4KPj" sličice = "2"]

Model trenutka Walked

Nema sumnje da je ovo Kaia Gerber sezonu, tako da nismo bili iznenađeni da je model je izabran da bude dio pariskog šou. Za nju drugi izgled, Kaia nosila sequinned izvajanim haljina sa kragnom naušnice kosti-pašu i onih potpis 10 den tajice. Gorgeous!

The Noughties Revival

Ovaj leptir krasi top ular oko vrata bio je naklon do Noughties. Maleni vrhu bi se naglo porastao za Paris Hilton u trenu natrag u dan.

The Saint Laurent Bride

Evo Saint Laurent verzija svadba nositi. Dovoljno sam rekao.

The Big Bird Haljine

Konačni kvartet emisije video te marabu perje napraviti povratak u obliku ogromnog Big Bird-stil haljina koje zahtijevaju najmanje metara u svakom trenutku. Dajemo ga mjesec dana prije Rihanna rastura u jednoj od njih.

The Magical Setting

Eiffelov toranj je stajao kao pozadina u emisiju, i je sijao preko piste. Zaista zapanjujući!

The Romantic Koža

Jedan od ističu izgled je po uzoru na Anja Rubik: obrnuta zapečeni rub kože mini suknju i nitnama kože puff loptu vrhu. To je u vladajući boje trenutka, crvena, i bio je moć izgled emisije.

Pogledajte sve najnovije akcije celebrity s Paris Fashion Week frows:

Ko je bio na Frow? Poznati na Fashion Week 2017