Radno iskustvo Karijere i radno iskustvo | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Radno iskustvo Karijere i radno iskustvo

Radno iskustvo Karijere i radno iskustvo

Radno iskustvo sa GLAMOUR

Prvo jutro kao GLAMOUR novi pripravnik i 11.30 ja prepisujem intervju sa up-and-coming (i prilično prekrasna) Britanski glumac. Ko je rekao radno iskustvo je samo u tome da šoljica čaja? Naravno, već sam bila upoznata sa vodu, kao i lijep urednički tim, ali ubrzo sam saznao da je stažiranje u GLAMOUR je ono što čine; na vrhu pripravnika dužnosti od suštinskog značaja za nesmetan rad ureda, ima dosta mogućnosti da se uključe u stvari koje se na tim sjajnim stranicama.

Dok sam se upoznaju sa podnošenjem i provjerili kako najbolje distribuirati planinama post tima dobiti na dnevnoj bazi (često sadrži neke vrlo poželjno freebies!), Pristupam funkcije tim sa velikim osmehom i spremnost da ništa im je potrebna pomoć s. Oni pozdravljaju svježe ideje od pripravnika, a ja sam pozvao da pomogne na funkciju za sekciju vas You - premotati Facebook apel svim mojim prijateljicama za najoriginalniji i zabavna anegdota, kao i priliku za podzakonskih line u časopisu! Neočekivani ali nevjerojatno uzbudljiv izgled.

Istraživanje pokazuje da je jedan od mojih omiljenih zadataka kao funkcije pripravnik, a ja dobiti pravi uvid u različite metode tim koristi da bi saznali najnovije modne trendove i misteriozni rad muškog uma. Jedna od tih tehnika je vox pucketanje, metodu sam stavio na test kao što sam pogodio ulicama naoružani s nekim prilično lična pitanja na ex za London ljudi. Dok je istraživanje neizbježno se sastao sa nekoliko hladnih ramena, mislim da nekoliko grupa momaka kviz (hint: probajte parkovima, a ne radnje) i povratak na posao s nekim iznenađujuće rezultate. Sve će biti otkriveno uskoro!

Srećom za mene, kao pravi trač narkoman, trenutno osoba novosti online ili prilikom razgledanja najnovije časopise također kvalificira kao "istraživanje". Otkrijem da je jednako važno kao i pisanja kada je u pitanju funkcija čitanje koliko god možete, i ja sam zadivljen neverovatan talenat tim imaju za okretanje komad slučajnih vijest osoba u izuzetno zanimljive karakteristike ideja. Jedan stvarno koristan savet ja sam dao funkcije i zabave asistent, Hanna Woodside, je da budete sigurni da ponudi ideje kada o radu plasmana, čak i ako su malo nejasni. Velike su šanse da ste na dobru stvar. Dok ideje ne dolaze uvek prirodno da me, kao što sam došao do kraja svog tri sedmice GLAMOUR počinjem da čitaju časopise i novosti u cjelini novi način!

Osim događa čovjek lovi oko Piccadilly i dobrih ideja za i ne treba raditi sekcija časopisa, moj dan u GLAMOUR troše pomaže zauzet urednički tim sa administrativne poslove kao što je odgovaranje na telefon, e-maila PR i dobijanje kontakt podatke za osoba publicisti. Čudan poslić Vogue Kuća ili kafa rok do visoke kvalitete udvostručuje se kao izloge prilika, s imenima kao što su Mulberry i Chanel krasi luxuriousMayfairlocation tog ureda. Jedan zadatak zaista uživam - i osjeća privilegiju da radim - je prepisivanjem Q & A glamur čitalaca sa premijerom! U stvari, to je jedan od mnogih sneak preglede ja mogu da uživaju u moje vreme sa časopisom.

Moje stažiranja u GLAMOUR mi je pružena fantastičan uvid u dan-to-dan radi broj jedan ženski časopis ofBritain a. Cijeli tim, od podmornice do umjetnosti stola, bili su tako dobrodošlice, uzimanje vremena iz svojih zauzet raspored da mi ponuditi neke od neprocjenjive vrijednosti savjete o tome kako razbiti industriji. Bio sam čak i sreće da dobiti priliku da govore za sebe Jo Elvin, koji je zaista inspirativan urednik. Konkretno, Medini, Jo PA, je bio neverovatan mentor u moje vreme ovde. Nakon što se preselio toLondonfromNew York, ona ima veliko znanje o industriji i mnoge mudre riječi za pripravnika.

Iz onoga što sam naučio, ne moraju biti Made in Chelsea dobiti radno iskustvo na GLAMOUR (i impresionirati dok si tamo!), Ali treba imati puno strasti za časopis, entuzijazam za sve što možda može tražiti da to i snalažljivi pristup zadacima. I dalje ne mogu da verujem koliko sam srecan da su bili ovdje, ali sada sam još odlučniji da to u časopisima. Od istraživačkih zadataka čak i radi kafe, bilo mi je zadovoljstvo. Hvala ti, GLAMOUR!