Russell Brand za studente iz Cambridgea: Umukni, ti Harry Potter poofs | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Russell Brand za studente iz Cambridgea: Umukni, ti Harry Potter poofs

Russell Brand za studente iz Cambridgea: Umukni, ti Harry Potter poofs

Russell predavanja Cambridge Uni studenata i poziva na revoluciju

Kada smo bili studenti, Makowsi iz Big Brother 6 govorili na našem Univerzitetu Unije. Za Cambridge University Klasa 2014. Godine, dobili su Russell Brand.

Da, komičar / politički agitator pojavio na prestižnom unije Univerziteta kako bi razgovarali o glasanju i revolucije sinoć - i ne iznenađuje, bila je puna Brand kontroverznog humor.

Nosi kožnu jaknu i majicu ukrašena citat "Moj način šali je da govori istinu", Brand se našalio na animirani gomili studenata "Umukni, Harry Potter pederi", prije nego što ohrabrujući ih da koriste svoje obrazovanje da pomogne svijetu, uz ideje "koje mogu imati koristi ne samo vas, već sve nas".

"Revolucija dolazi", upozorio publiku. "To se dešava u trenutku To se sada dešava To mora biti miran -.! Povremeno uđem u sve to nasilne sranje i romanticisation revolucije jer mrzim strukture moći, ali to jednostavno ne bi work.We potrebno da bi se seksi - napraviti zabavno, čine ga ugodnijim, čine ga dio svog identiteta. "

Tokom svog govora on je rekao studentima je mislio droge treba legalizovati, prije otvaranja oko njegova pitanja prošlosti droga:

... "Kada sam uzeo drogu osetio sam usamljen, otuđeni i prekinuta osjetio sam da je ova kultura mi ne služi Kada sam heroin prvi put da je lep To je lični problem - nisam mogao da se nosi sa biti živ Morao sam uzeti drogu. "

On je također ponudio duhovne savjete publici, govoreći im:

"Ne budi materijalističkim, to ne pomaže, samo se razvije duhovno sam pokušati pronaći jedinstvo s everything.We're sve F **** D, tako da bude lijepo.".

Bez obzira na neke kontroverze oko odluke Marka da pozove učenike "pederi", Amber Cowburn, zamjenik za medije za Uniju, rekao je Cambridge Studentski da im je drago što bih odabrao Marka za raspravu, s "punim kapacitetima" mesto:

"Bilo je zaista uzbudljivo govor takav dinamičan i energičan šoumen. To je bila fantastična prilika za Cambridge Union Society privući takva struja visokog profila gost, koji okuplja svijeta zabave i politike."