Savjet o tome kako muškarci i žene imaju različite načine komunikacije u odnosima | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Savjet o tome kako muškarci i žene imaju različite načine komunikacije u odnosima

Savjet o tome kako muškarci i žene imaju različite načine komunikacije u odnosima

On kaže, ona kaže

Style = "position: absolute; left: -10000px; top: 0px; width: 1px; height: 1px; overflow-x: hidden; overflow-y: skriveno;"

Id = "_ mcePaste"> Da li se ikada osjećati kao muškarci jednostavno ne razumiju

Ono što vi kažete - i obrnuto?

Style = "position: absolute; left: -10000px; top: 0px; width: 1px; height: 1px; overflow-x: hidden; overflow-y: skriveno;"

Id = "_ mcePaste">

Style = "position: absolute; left: -10000px; top: 0px; width: 1px; height: 1px; overflow-x: hidden; overflow-y: skriveno;"

Id = "_ mcePaste"> To je pravilo, a ne izuzetak: muškarci i žene

Često imaju vrlo različite pristupe komunikaciju. I

Da li je to rezultat način na koji naš mozak su povezani, socijalne

Uređaj, ili složeni koktel oba, ponekad može osjetiti

Kao da smo koristeći potpuno različitim jezicima: muškarci govore Himglish,

Dok žene govore Femalese.

Style = "position: absolute; left: -10000px; top: 0px; width: 1px; height: 1px; overflow-x: hidden; overflow-y: skriveno;"

Id = "_ mcePaste">

Style = "position: absolute; left: -10000px; top: 0px; width: 1px; height: 1px; overflow-x: hidden; overflow-y: skriveno;"

Id = "_ mcePaste"> Ali nećemo dozvoliti da se ostavi u

Tamno: evo zgodan vodič za neke od najčešćih tipova

Komunikacija kvarova između momka i djevojke - i kako se nositi

Sa njima!

Da li se ikada osjećati kao muškarci jednostavno ne razumijem što govoriš - i obrnuto?

Nećemo dozvoliti da se ostavi u mraku: evo zgodan vodič za neke od najčešćih vrsta nesporazuma između momka i djevojke - i kako se nositi s njima!

Želite saznati više? POGLEDAJTE JEAN knjizi a href = "http://www.amazon.co.uk/dp/1848091443?tag=blogel-21 /" target = "_ novi" HIMGLISH I FEMALESE / a

Ona kaže: 'Šta ti radiš na Bank Holiday ponedeljak? Ja nemam nikakve planove. "
On kaže: "Ni ja." I ništa drugo.
Drži se - to je bio potpuno jasan poziv za njega da je pitam, zar ne? Ne baš. To može izgledati savršeno jasno da žena, ali muškarci imaju tendenciju da ne čitaju između redova - oni uzimaju stvari zdravo za gotovo.
Ona treba da kaže: 'Da li želite da uradimo nešto zajedno Bank Holiday ponedeljak?' Da, tražeći ga može izgledati malo hrabar, ali pada naznake će rijetko dobijete ono što želite od guys.and često učiniti ako se osjećate frustrirano kada se jasno ne razumiju.

On kaže: "Ja ću da se družim sa svojim drugovima u subotu navečer."
Ona čuje: "Ne želim provoditi vrijeme s vama ovog vikenda." Uspori! Za razliku od takvih tipova, žene imaju tendenciju da čitaju između redova izjava poput, ali rezultat overanalysis - pod pretpostavkom, na primjer, da on pokušava da znači da on ne želi biti s tobom - možete završiti u potpuno nepotrebno suzama.
Ona bi trebalo da kažu: 'Cool, zabavite se - i ja bih izdvojiti malo vremena za nas da provedemo zajedno u nedjelju. Šta ti misliš?' Sa mladićem, direktna pitanja dobiti direktne odgovore.

Ona kaže: "Vidim da je WC školjka je ponovo otišao gore."
On čuje: 'Vidim da je WC školjka je ponovo otišao gore. "
Da, sada je vrijeme kada želite ga da preuzme odgovornost za činjenicu da ste skoro pao u toaletu sinoć. Ali ne želite da ga prigovarate, bilo. Ali, govoreći mu zaobilaznim putem, a ne tražeći od njega otvoreno rijetko završava u njemu zapravo dobije posao i često dovodi do ženama osjećaj kao njihovi muškarci su neosjetljivi na svoje osjećaje.
Ona bi trebalo da kažu: 'Dušo, molim vas, pazite da stavite dasku dole kada odete u WC noću?' Jednostavan, jasan - ne daljinski zvocanjem.

On kaže: 'Ne treba da nose zelenu haljinu. To je lijepo. '
Ona čuje: 'Nemojte nositi crvenu haljinu ni pod kojim okolnostima. To čini da izgledaš debelo. '
To može biti primamljivo da projektuje svoju nesigurnost na svoj komunikaciju sa svojim drugu polovinu. Ali zapamtite: on ne može čitati misli. Ako ga pitate što je u suštini retoričko pitanje - onaj u kojem nema odgovor će stvarno osećaš sretan - uzeti u obzir umjesto govoreći mu o tome kako se vi osjećate i pusti ga razveseliti, a od njega koristi kao meta za loše raspoloženje.
Ona bi trebalo da kažem: 'Osećam se malo samosvjesne o mom stanju u ovom trenutku i osjećam kao da se ništa izgleda dobro.'

Ona kaže: "Mogao si me nazvati jednom, ako želite."
On čuje: 'Mogao si me nazvati jednom, ako želite. "
Djevojke, potpuno smo shvatiti da ne želim da ubijem preko glave sa ključ da ga da te pitam nešto. Ali činjenica je u tome da aludirajući da bi trebalo da vam dati poziv neće uvijek ga ubedi da ti se sviđa - zapamtite, iako momci mogu imati neke razumijevanja da to može biti njihov posao da napravi prvi potez sa ženama, sve osim najviše alfa one su često pomalo stidljiv. Malo ohrabrenje može ići dug put.
Ona bi trebalo da kažu: 'Zovi me.' Wink opcionalno.

On kaže: "Ti si super."
Ona čuje: 'Vrijeme je da kupuju za vjenčanicu!' Ako je to ono što ona želi čuti, to je. To je potpuno prirodno da, ako zaista kao momak i on ne nosi njegovo srce na rukavu, to može biti primamljivo puno čitati u male geste ljubavi, pogotovo ako ste nestrpljivi da stvari postanu posvećeni.
Ona bi trebalo da kažem: "Ja stvarno volim tebe. ' Ako ste iskreni o svojim osećanjima, on je verovatno biti, previše.

On kaže: "Možda ću te. '
Ona čuje: "Ja ću te potpuno zvati. ' Pa, možda hoće, ali je možda i ostaviti buljiš ljutito na svoj mobilni i nazivajući ga iz vašeg fiksne da provjerite da li je ispravno. Da čeka da čuje od njega će napraviti si lud, well.put loptu u svom sudu. Ako on voli, on teško da će da on ne bi trebalo da izađe s vama, jer ste to predložili.
Ona treba da kaže: 'Dajte mi svoj broj. "

Ona kaže: "To seks was.um.great? '
On čuje: 'To je seks bio super!' Ponekad momci sa potencijal da bude veliki ljubitelji i dalje treba malo smjernica kada je u pitanju donošenje seksualni rad sa novim partnerom. Nemojte se bojati da mu kažem ono što radi za vas - rekao mu da će sve u redu samo dovesti do njega ti dati više iste. Koji mogu biti manje od idealnog.
Ona treba da kaže: 'To je bilo stvarno zabavno! Ali, znate li šta drugo Stvarno mi se sviđa. (Možete popuniti u prazno) '

On kaže: 'Neka ostane casual.
Ona čuje: "Ja se bojim posvećenosti ali ako ostanete ću na kraju shvatiti kolika si i biti tvoj zauvijek. ' Hm, maybe.but možda i ne. Za većinu momci, casual znači casual, a ne obećanje nešto više. I dobivanje tog C-riječ tamo znači da se osjećaju oslobođeni od bilo kakve zahtjeve da ne vidim druge ljude. E sad, možda casual je ono što tražite, u tom slučaju to nije problem. Ali, ako ste u potrazi za nešto više ekskluzivnih.
Ona bi trebalo da kažu: 'Kako to misliš po casual?' Uključivanja u raspravu o smislu odnosa će vam bolje u stanju da shvate kako uključe želite da dobijete.

Ona tekstovi: "Ja se provela sinoć. Xxx '
On kaže: "Ja se provela sinoć. Ah, opterećenje tekst-poljubac! Tako smisleno na žene, tako potpuno zbunjuje ljude.
Ona treba da: Oh, hajde, mislimo da bi trebalo što više poljubaca želite - ali jednostavno ne se nervirati ako ne šalje nazad.