Taylor Swift ASOS magazin snima: intervju, fotografije i citate | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Taylor Swift ASOS magazin snima: intervju, fotografije i citate

Taylor Swift ASOS magazin snima: intervju, fotografije i citate

Taylor Swift na oblačenja za djevojčice, a ne dječake (Preach!)

Taylor Swift može učiniti ništa loše u ovom trenutku; da li je ona pleše na American Music Awards, koji ima verbalnom ratu sa Spotify ili druženje s njom BFF, smo je samo ljubav.

24-godišnji pop zvijezda je ASOS Magazine najnoviji poklopac zvijezda, au januarskom izdanju ona govori o dressing za djevojčice umjesto dječaka, i zašto ona nije zainteresovana za prijatelje koji su se drže dodaci.

Snimanje - održana u Londonu - vidi TSwizzle ljuljanje ASOS BLACK Crop Top sa Gem ovratnik, ASOS BLACK Mini suknja u Glitter i ASOS Dvostruki promašaj bisera prstenova.

Taylor na... Dressing za djevojčice, a ne dječake

"Kada sam oblačila, to je uvijek na osnovu onoga što će misliti mog prijatelja. Oni su moja prioritet broj jedan i mišljenja djevojke su važniji mi je u ovom trenutku u mom životu."

Taylor na... Ažuriranje prijateljstava pravi

"Moji prijatelji su vrsta ljudi koji imaju svoje živote, i vlastite zauzet raspored, a to je razlog zašto smo slagati tako dobro. Okružiti Mnogo 'poznatih' sa ovim vrlo šik Cling dodaci koji stvarno nemaju mnogo posla ili strast, oni prate oko svojih osoba BFF i osigurati konstantnu afirmaciju za njih i stvarno nisam zainteresovan za takvu vrstu posla. "

Taylor na... Negativnost

"Prvi korak ka primanje negativnosti je da odluči da li ili ne to je mišljenje nekoga da vam je stalo. Ako je neko da poštujem, onda ja stvarno uzeti u obzir jer je" mrzitelji mrzeti 'odnosi se samo na osobe koje jednostavno kritikujem jer je njihov život je sranje. "

Taylor na... Mistakes

"Koliko god bih voleo da su sačuvane sebi bol, sramotu ili trač, isto tako znam da je moj najveći greške su pretvorili u moj najbolji lekcije, a ponekad i mojih najvećih trijumfa u karijeri... Da je moj život bio turbulencije besplatno, bez udaraca u putu u svemu, možda je moja muzika bi bila bež, možda stadionima ne bi bilo tako puno i plašt će biti malo više prazna. "

Taylor Swift je stil samo nastavlja na sve bolji i bolji