Ti ćeš na Netflix-u biti tvoja sledeća binge-vredna opsesija | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Ti ćeš na Netflix-u biti tvoja sledeća binge-vredna opsesija

Ti ćeš na Netflix-u biti tvoja sledeća binge-vredna opsesija

Ovaj novi šou će popuniti rupu u Gossip Girl i PLL u obliku u vašem životu

Dobro došli u svoj novi opsesija.

Ako ste u potrazi za novi TV šou u opsesiju više, nisi sama. To je pošteno reći da osim Riverdale, osnovni b među nama (to znači, nas) nedostaje izmišljeni predmet WhatsApp jedni druge ili izazvati razgovor u mirnoj kancelariji.

Davno su prošli dani kada bi nas Chuck i Blair dati razlog da se zapravo podigne slušalicu i nazvati, da * poziv * prijatelj samo zajednički vikati 'OM-G'. Tako da smo vrlo sretni da bude nosilac odlična vijest.

Tu je novi šou u radovima koji će definitivno ispuniti Gossip Girl i Pretty Little Liars obliku rupu u svom životu. Jedan pogled na prikolicu i bum, mi smo zakačen!

"Vi" se proizvodi od strane istog kreatora Riverdale i ima Shay Mitchell (PLL Emily Fields) i Penn Badgley (GG Dan Humphries) - ali uzbuđenje se tu ne zaustavlja.

Serije stvarno hvata napetost i "nervozan-stva 'koji su nas ovisni o PLL, a sadrži moderan slova, opsesivno najbolji prijatelji i puno seksualne napetosti između elektrode, baš kao i (pogodili ste) Gossip Girl.

Serija će osporiti koncept 'šta bi ti za ljubav "i kako saznajemo od prikolice, Penn je prilično opsesivno stalker-kao lik je voljan da' ništa '. Lifetime opisuje premijera serije kao što su:

" 'Šta bi ti za ljubav?' Kada sjajan knjižari menadžer prelazi sa ambiciozni pisac staze, njegov odgovor postaje jasno: ništa Upotreba interneta i društvenih medija kao svoj alat za prikupljanje najintimnijih detalja i dobiti blizu nje, šarmantan i nespretan zaljubljena ubrzo postaje opsesija kao. Tiho je i strateški uklanja svaku prepreku-i osobe u svom putu. "

Pod 'osoba na svoj način "to je vrlo očito da se radi o Shay Mitchell zaštitne (i jako zaljubljeni) prijatelj. Pazi na prikolicu ispod.

Serija će se emitirati ove jeseni u Americi. Moramo još da čujemo životno za datum izlaska na ovoj strani bare, ali držimo oči otvorene.