Unutar januara 2018. godine glamura | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Unutar januara 2018. godine glamura

Unutar januara 2018. godine glamura

Unutar nove emisije glamura.

Januarskom broju je dostupan u kioscima danas i na vašem iPhone, iPad, Kindle Fire i Android uređajima.

Evo malo okus onoga što imamo u radnji za vas.

Queen Of The Galaxy: Daisy Ridley

Ovaj mjesec je poklopac zvijezda uskoro biti velika stvar (igra vodeću ulogu u novom Star Wars film će to uraditi). Dok je rakete na globalnu slavu, ona je govorila da Glamour oko prvog dana na setu živce ( "Ja sam bio okamenjeni"), obuka medija ( "tako bojati se") i rukovanje preko noći slavu ( "Imam dodir sa stvarnošću").

The Big 'O'

Više od 40% od nas ne orgazam tijekom seksa, pa zašto se niko ne govori o tome? Kao radikalni novi tumblr, Kako da ti dođem, stavlja ženski užitak u centru pažnje, to je vrijeme da se prekine tabu, kaže The Telegraph je Radhika Sanghani.

Vaš 2.016 Style Update

Od glave do pete roze, pidžame oblačenje, off-the-ramena vrhova - 2016. Je u potrazi super. Mi vam pokazati kako se nervira trendove (bez kupnje novu garderobu), i stil ih kao modni urednik.

We Make Eddie Redmayne Blush

Šarmantan gospodin Redmayne govori romantiku, Oscara, svoju novu ulogu igraju transrodnih žena u danskom Djevojka i određena otkrića o njegovom, ahem, muškosti...

Nail svoje ciljeve

Pijte više vode (i manje alkohol), jesti zdravije, ostvaruju više. Zvuči poznato? Pa, 2016. Godine to će se dogoditi, stvarno, sa deset naučno-dokazano načine kako bi se povećala svoj volje, ojačati odlučnost - i zaustaviti faffing na Facebooku cijelo vrijeme. Nema izgovora, nema lažnih počinje - samo rezultate koji će.

The Rise Of OTT Moda

Zaboravite ukusno, elegantan haljine na crvenom tepihu; od Rihanna na Miley, to je sve o in-your-face, nepomirljiva maximialism. I volimo ga. U stvari, mogli bismo svi kanal neki 'gledaj me' stav u našu odjeću - to nije toliko strašno kao što izgleda, mi obećavamo.

Shine On

Božić = partija = sjaj. Supermodel Stella Maxwell stijene odrastao sjaj, i naša ljepota tim izdvaja najljepša, svetlucave proizvoda za vas da ponovo izgled (uključujući i 4 € eyeliner da ćemo koristiti tijekom cijele godine).

Plus, 25% popusta u St. Tropez

Treba mi malo zime poticaj? Uzmite sjaj sa ekskluzivnim 25% popusta za GLAMOUR čitaoce. Svi Deets su unutar novog izdanja.