Vivienne Westwood Ovlaštena biografija - Vivienne Westwood i Malcolm McLauren | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Vivienne Westwood Ovlaštena biografija - Vivienne Westwood i Malcolm McLauren

Vivienne Westwood Ovlaštena biografija - Vivienne Westwood i Malcolm McLauren

Vivenne Weswood otvara o nasilnoj bivšeg ljubavnika

To nije prvi put da Vivienne Westwood je govorio o njoj bivši ljubavi, Malcolm McLauren. Kada je umro 2012. Godine, ona je rekla "Malcolm je bio toliko strašno da mi i nemam šta da ga voli za".

Ali sada, u svom predstojećem Memoir, Vivienne Westwood govori otvoreno o tome kako je on prema njoj, i kako ju je jurio na početku, a kako je htio ništa s njim.

"Malcolm me jurili", piše ona u izvodu iz svojim memoarima, koji je objavljen u Sunday Times. "Nisam ga želiš za mog dečka. On nije se brine o sebi. I počeo sam pokušavam kuhati za njega malo i takve stvari. I, tako je počelo. On nije bio dobro jednom a on nije imao krevet.

"Tako sam napravio ga da spava u mom krevetu danju da preboli temperaturu, a on je ostao tamo za dana, a onda ne bi izaći. I to je bilo kako smo na kraju seksa."

Vivienne Westwood je govorio o svojoj nasilnoj vezi: "Zato što je mrtav, ne smeta mi ovo govorim:... On se ponašao nevjerojatno okrutno Profesionalno, osobno, u svakom sam se udario Malcolm Jednog dana on mi je uzvratio... Imao. Ova stvar u kojoj nije mogao napustiti stan dok on me je rasplakalo htio je da se osjećaju loše ili tako nešto - da je pokušavao da krv bilo je jednostavnije dati u; dati put do suza, tako da će prestati Real.. Suze nikada se vratiti po mene. Ja se pravilno ne plakao od tada. "

Sin bračnog para, Joe Corre - društveni aktivist koji je suosnivač luksuznog donjeg rublja marke Agent Provocateur, piše u knjizi: "On je bio užasan siledžija To je arhetipski, udžbenik slučaju disfunkcionalna, otrovne stvar - neka vrsta co. -dependency gdje čineći je plač mu je omogućilo da osjetiti sve što mu je bilo potrebno da se osjećaju. "

Vivienne Westwood, Vivienne Westwood i Ian Kelly će biti objavljen 9. Oktobra.

IZVOR: Sunday Times

14. Novembra 2013. Godine, napisali smo.

Ona je jedna od najlegendarnijih dizajnera modne industrije, kao i originalni član londonskog punk scene - i sada će Vivienne Westwood otkriti sve o svom životu i bogatoj karijeri u knjizi će biti objavljena iduće godine.

Po prvi put, Dame Vivienne će pisati i sarađuju na jedinstveni memoare i ovlašteni biografije nude svojim mislima uz priloge od svojih prijatelja, obitelji i kolegama, oblikovan nagrađivani biograf Ian Kelly.

Knjiga će bez sumnje pokriti Vivienne vremena kao tvorac britanski punk mode, kada je upoznala Malcolm McLaren i uspio Sex Pistols zajedno sa svojim zloglasnog odjeću lokal u Kraljev Road, sve do svoju karijeru kao modni dizajner, gdje joj je rezanje vještine pomogao iznova koncept britanskih krojenja i osnaženi britanske tvida industrije, kao i njen aktivizam rad za Greenpeace i organizacije za ljudska prava slobode (koja je u 72, ona "nema namjeru da odlazi u penziju iz").

Pored nje vlastitu priču, knjiga će imati i doprinosa iz Viv je eklektičan niz poznatih prijatelja, od Pamela Anderson i Naomi Campbell, za princa Charlesa i Julian Assange.

Njen biograf Ian Kelly izjavio predstojećeg Tome:

"Vivienne je mnogo više od onoga što ste prvi put vidim. Ona je strastveno posvećen ljudskim pravima i eko-politici, ali kao i da sam oduševljen da kaže istinu o ogroman srca, topla i duhovit pojedinca, čije je lice i odjeća su poznati širom sveta, ali koji je i prepoznatljivo u Derbyshire osnovnoj školi učitelja koji su se upoznali i zaljubili sa Malcolm McLaren i promijenio svijet. "

Nema naslova kao još za biografiju, ali znamo Picador će biti objavljivanje knjige u tvrdom povezu u oktobru 2014. Dobro, iduće godine Božićni lista...

35 Best Fashion Citati svih vremena