Vrh aplikacije za iPhone za preuzimanje ovog meseca | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Vrh aplikacije za iPhone za preuzimanje ovog meseca

Vrh aplikacije za iPhone za preuzimanje ovog meseca

Top aplikacije i skini Ovaj mjesec

My Little App - London

Da, pariski čudo-aplikacija je skočio preko Engleskog kanala, nudeći tech-pamet mode svoju dnevnu dozu savjeta, od prodaje oglasa i popusti za najbolji pop-up u Londonu. Mi smo veliki ljubitelj ove aplikacije na Glamour HQ.

Meerkat

Na vrh svačiji jezik (i preuzimanje lista), Meerkat emituje video uživo iz vašeg iPhone publici izvući iz Twitter sljedbenika. Novinari i civila uskoro će moći da prijave uživo sa scene velikih događaja. Što je još važnije, možete upiti uživo atmosferu tvoja majka-in-zakon vrt stranke, iz dnevnog boravka. Pravi Game Changer.

Tinder Plus

Ikada psovao Tinder što baci lijevo kada si mislio da listate desno - odbacivanje svoje šanse za pronalaženje 'onaj'? Raskoš dugme za namotavanje konačno je uređen, tako dugo dok se pretplatite za 3 € mjesečno. Dating za cijenu od razrađene Starbucks Coffee - plus ćete dobiti mogućnost pasoš omogućava utakmice u drugim zemljama (poslovno putovanje zlato) i neograničeno "da, da da" Prelaženje. Ažurirate svoj 'način života' folder sa ovom sjajnom aplikacijom, odmah.

Cal Pal

Da, svi smo mi dosadno nove kalendarske aplikacije, ali to bi se moglo zapravo biti vrijedno preuzimanje. Zašto? Jer vi zapravo može komunicirati s drugim polaznicima za događaj ste planirani i sarađuju na planiranju. To je lakše nego tražiti svako pojedinačno ili jo-yoing između poseban razgovor i promjena datuma stalno. Možda, zapravo, sve napraviti događaj.

Tinker Play

3D štampanje je sada stvar. Iskreno, čak možete stvoriti 'zabavno znakova [i] strašno stvorenja' iz telefona tako što ćete načiniti dijelovi tijela zajedno koristeći sučelje zaslon osjetljiv na dodir. Sada, ako ste dovoljno pametni da rade kako da ih zapravo ispisati iz telefona i ne izgubiti krpa s prašnjavim, bez papira printer, samo naprijed.

Hushbook

Krajnji uništavanje aplikaciju za Facebook (guestlist admin za digitalni život). Prevlačenjem lijevo ili desno interfejs - prvobitno za kresivo - sada uklanja 'unwanteds' lako sa svojim prijateljem liste tako da svoj Facebook je više odraz vašeg društvenog kruga i manje žute stranice.

Enlight

Savršen za subtle'retouches ", ali također možete podesiti u svoj Moody / arty rame sa ovom uređivanje fotografija APP- postoje neke moćne funkcije koje kopaju u. Filteri, dvostruka ekspozicija, fotografija korekcija alata i ustanova socijalne dijeljenje čine ovaj imperativ za listu preuzimanje.

OVDJE

Ovo Slick mape i aplikacije za navigaciju je neko vrijeme od kada je pao prekršaja Appleovog iOS 7. Ali to se vratio s osvetu, stavljajući karta aplikacije Apple i Google na sramotu (posebno sa prestižnu nije funkcija). Ti ćeš biti izgubljen bez nje.

GigPlug

Ova aplikacija je kao igranje HR Boga, pretvarajući potrošači u dio vremena regrutaciju i što ih čini novac od svojih pametnih telefona. Kada se platforma povezuje kontakte u iskustvu vaše mreže s kriterijima posao, od vas da Uputi prijatelja za posao - uz plaćanje blagodati do 2500 € (ako se uzme ulogu koju je). Get zahvatila u kulturi zapošljavanja, te da svoj uspjeh do najbliže lokve - da si to zaslužio.

Firechat

Ok, priznajem, nije to novo, ali ako niste preuzeli ranije festival sezone onda si lud. Ona koristi Bluetooth za komunikaciju, tako da možete očajnički reći svojim prijateljima da si izgubio, previše pijan i bez prebijene pare u velikom belom šatoru na drugoj strani parka, neposredno pred svoj telefon ponestane. Genije!