Žena postaje gola šnicla u prodavnici za CoppaFeel! Kampanja | BA.rickylefilm.com
Brendovi

Žena postaje gola šnicla u prodavnici za CoppaFeel! Kampanja

Žena postaje gola šnicla u prodavnici za CoppaFeel! Kampanja

Ova fotografija će učiniti mislite o onome što mi zovemo naše sise

Rak dojke svijesti dobrotvorne svrhe CoppaFeel! pokrenuli su pop-up dućan u Londonu Brick Lane - a to izlog će sigurno uhvatiti oku prolaznika.

A golih modela učestvovao u izlog u pop-up da biste pokrenuli #whatnormalfeelslike kampanju, udarac top modni fotograf Rankin. Ona se pridružio Ashley James i dobrotvornih osnivač Kris Hallenga.

Kampanja ima za cilj normalizaciju i desexualize ženske grudi pomaže ženama povrate riječi koje se koriste da ih opisati. Tako Rankin je ubio sedam golih žena, njihova tijela oslikana riječi koje bi koristili da opišu svoje sise, iz "Squidgy" do "Bobbly".

CoppaFeel! pokrenuo kampanju nakon saznanja da su žene između 18-30 borbe da opišu svoje grudi iza riječi "velike" i "male" - otkrića za koje smatraju da su povezani sa seksualizacija sise.

Kris Hallenga, koji je osnovao CoppaFeel! nakon što mu je dijagnosticirana faza 4 od raka dojke u dobi od 23, rekao je kampanje:

"Želimo da li je normalno da se djevojke pričaju o svojim sisama društvo. I medija think grudi u seksualnom smislu, ali stvaranjem ovom kampanjom želimo dati sise nazad ženama i ohrabriti ih da misle i govore o njima u smislu izvan veličine. Što je više normalno je da razgovaramo o sisama, veće su šanse žene da se redovito provjeriti i uočiti bilo kakve promjene rano. "

Fotograf Rankin je dodao: "Volim jednostavnost slike i reakcije koje izazivaju od gledaoca, on naglašava kako je rijedak je da vidi grudi prikazan na iskren i ne-seksualno način u medijima Ljudi govore o grudi kao" veliki. "ili" mali ", ali ne pričamo o obliku, tekstura i osjetljivost."

Danas otvoren do 21. Septembra, pop-up shop će izložiti slike iz kampanje, a posjetitelji će moći da se previše doprinos, uzimajući slike u "sisa štand".

WAH Nails, Barry M i Paul Mitchell će također biti na raspolaganju ponuditi ljepotu makeovers u prostoru, i onih koji doprinose kampanji će se kući ljepote torbu.