Aaliyah film - glumica Zendaya je glumila da je igra | BA.rickylefilm.com
Događaj

Aaliyah film - glumica Zendaya je glumila da je igra

Aaliyah film - glumica Zendaya je glumila da je igra

Glavna glumica Zendaya ispada iz Aaliyah biografskom filmu

Stvari ne izgledaju dobro za Aaliyah biografski film: Aaliyah: Princess of R & B. Kontroverze je okružena životno TV film iz get-go - od odluke da pokrije odnos pjevačice sa R ​​Kelly, nedostatka odobrenja Aaliyah porodice.

Sada, glavna glumica filma, 17-godišnji Zendaya (velika Disney zvijezda u SAD-u, koji je također pojavio na Ples sa zvijezdama), je odustao od projekta.

"Aaliyah je uvijek bio izvor inspiracije za Zendaya", rekao joj službene račun tweetovao u nedjelju. "Ona je čast da joj je prikazati i odati počast na nju. Ako ona će to učiniti, ona želi da to uradi u redu."

Životno i tweetovao o odluci, pisanje, "Mi smo tužni Zendaya više neće prikazati Aaliyah. Proizvodnja je trenutno na čekanju".

Nema više informacija o odluci je pušten, iako je izvor rekao E! Vijest da je bilo problema proizvodnje i problema dobivanje prava na Aaliyah muziku da je pomogao poremetiti projekta. Zendaya takođe osetio reakcije navijača Aaliyah, uz neke se žale da nije do izazovne uloge.

Projekt je postavljen za početak snimanja ovog ljeta - ali za sada, izgleda kao da je sve to na čekanje. I Zendaya je već krenuo dalje - ona se pojavila na crvenom tepihu na BET nagrada u nedjelju navečer, a tweetovao njeni fanovi: "Moj Zswaggers su najbolji Hvala na besmrtnu podršci kroz sve!"

U utorak 24 juna 2014. Godine, napisali smo.

Više kontroverzni vijesti oko biografski film oko pokojnog pevača Aaliyah život. Ne samo da su njena porodica protiv životno film, sada je otkriveno da joj je navodno, nezakonite brak R. Kelly će se istražiti.

R. Kelly mentorstvom Aaliyah kada je bila zvijezda u usponu i producirao njen album, Godine nisu ništa drugo nego broj - on je također pojavio u ranim muzičkih spotova. Ali on je tada pričalo da su u braku pjevač kada je imala 15, a on je bio 27. Par i odbacio tvrdnje, ali licencu za Illinois brak pojavila, svi Aaliyah starost kao 18. Njeni roditelji navodno je poništio brak, i žele da distanciraju nju od Kelly, postavite joj se sa potpuno novim etiketa i saradnika za svoj novi album One In A Million.

"Aaliyah lični i profesionalni odnos sa R. Kelly će se istražiti pažljivo u filmu kada smo krenuli da prikaže svoj život uz dužno poštovanje", rekao je izvršni producent Debra Martin Chase Page Six.

"Iznad svega, to je naša nada da inspiriše potpuno nove generacije s njom muziku i veći od života talenta."

Da li je istina o odnosu par će izaći ostaje da se vidi - ali će svakako pobuditi još više kontroverze oko filma.

IZVOR: Page Six.

Na Četvrtak, 19 lipanj 2014. Godine, napisali smo.

Ranije ove sedmice GLAMOUR vam rekao sve o predstojećim TV film Aaliyah: Princess of R & B, baziran na životu legendarnog pevača Aaliyah - ali izgleda njena porodica su manje nego zadovoljni o biografskom filmu.

TMZ prenosi da Aaliyah ujak i bivši menadžer Barry Hankerson je bijesan sa životno, koji je naručio šou, tvrdeći niko kontaktirao porodicu o izradi filma.

On je dodao da će pokušati da zaustavi životno koriste Aaliyah je muziku za, i da je porodica angažovali advokata u pokušaju da spriječi film koji se proizvode.

Spomen Twitter nalog Aaliyah je tada koristi da ukaže na porodice nezadovoljstvo film koji se napravio:

"Navijači čujemo vaše komentare i zabrinutost !! nažalost ne možemo potvrditi je porodica stoji iza projekta u ovom trenutku".

Fanovi čujemo vaše komentare i brige !! nažalost ne možemo potvrditi je porodica stoji iza projekta u ovom trenutku

- Aaliyah (@AaliyahHaughton) Jun 17, 2014

Međutim, Twitteru i branio bilo napada na 17-godišnjeg Shake It Up! zvijezda Zendaya, koja je bacila da igra Aaliyah, pisanje:

"Međutim, mi tražimo da ste

Poštovanja prema umetnik igra ulogu, jer oni ne mogu u potpunosti

Ima ili zna detalje o ovoj ulozi... A njene porodice

Uključivanje #teamaaliyah ".

Naša ljubav i podršku porodice Haughton !! Želimo vam snagu i ljubav. #teamaaliyah

- Aaliyah (@AaliyahHaughton) Jun 17, 2014

I njene porodice uključivanje #teamaaliyah

- Aaliyah (@AaliyahHaughton) Jun 17, 2014

Zendaya također je na Twitteru da izraze

Joj divljenje za Aaliyah - i ljutnju zbog navijača koji svoje

Bes na nju - tweetanje:

"Ona je bila inspiracija i uticaj

U cjelini mojoj karijeri, njen talenat i dalje sija sjajnije nego ikad, sve

Ja želim da se poštuju nju... Pokazati koliko je ostvareno u samo 22

Godina. ", Zendaya napisao.

"Ona je lepa unutra i neće

Nikada neće biti još jedan Aaliyah, samo se nadam da je dijeliti... Prekrasna priča,

I da joj ponosna na nebu #babygirl

#forever

#Jedan u milion "

Ona je bila inspiracija i uticaj u cjelini mojoj karijeri, njen talenat i dalje sija sjajnije nego ikad, sve što želim je da poštuje njen

- Zendaya (@Zendaya) 16 jun 2014

Pokazati koliko je ostvareno u samo 22 years.she je divna unutra i nikad neće biti još jedan Aaliyah, samo se nadam da je dijele

- Zendaya (@Zendaya) 16 jun 2014

Prekrasna priča, i da joj ponosna na nebu #babygirl #forever #OneInAMillion

- Zendaya (@Zendaya) 16 jun 2014

Međutim, Zendaya je tweetanje uskoro preuzeo

Frustriran tonovi, kako je napisao:

"Ja sam samo 17 godina djevojku koja je dobila ulogu

Da igra jednu od svojih najvećih inspiracija #positive "

Ja sam samo 17 godina djevojka koja je dobila ulogu da igra jednu od svojih najvećih inspiracija #positive

- Zendaya (@Zendaya) Jun 17, 2014

... Brzo slijedi:

"Ako si Aaliyah ventilator, barem kažu

Njeno ime u pravu. (AH) Liyah ne (UH) Liyah, ja ne mogu ispraviti moje

Ime, ali ću njenu ispraviti ".

Ako si Aaliyah ventilator, barem reći svoje ime u pravu. (AH) Liyah ne (UH) Liyah, ja ne mogu ispraviti moje ime, ali ja ću ispraviti hers👏

- Zendaya (@Zendaya) 18 Jun, 2014

Zaboga!

Izgleda da ćemo vidjeti prilično

Dramatičan preokret - čak i ako nikada ne bude napravljen film.

U utorak, 17. Juna 2014. Godine, napisali smo.

Ok, nismo sigurni kako se osjećamo u vezi ove vijesti, ali je napravio-za-TV-film zasnovan na životu pokojnog pevača Aaliyah je u radovima i već ima svoju glavnu glumicu.

Aaliyah: Princess of R & B (radni naziv, btw) je rekao da se na osnovu najprodavaniji biografija Aaliyah: More Than a Woman, i da će pratiti uspon pevača na vrh top lista još u 90-ih godina, njen visokog profila romansa, a tragične avionske nesreće 2001. Godine koji je koštao 22-godišnji život.

Vodstvo filma je dobio 17-godišnji Zendaya, koji će snimiti neke od Aaliyah je najpoznatiji pjesme za film. Za one od nas koji nisu dole Zendaya rada, evo šta je bilo do u svom 17 godina na zemlji (čovjek osećamo stara). Ona je objavila svoj istoimeni debi singl prošle godine, postupao u emisiji Disney Channel Shake It Up !, a ona je također poznat kao završni drugo mjesto u emisiji Ples sa zvijezdama.

Uzimajući na Twitter da objasni zašto je preuzela na sebe ulogu, Zendaya tvitovala nekoliko poruka na svojim fanovima, koji počinju sa:

"Ona je bila inspiracija i uticaj u cjelini mojoj karijeri, njen talenat i dalje sija sjajnije nego ikad, sve što želim je čast njoj"

"Pokaži koliko je ostvareno u samo 22 years.she je divna unutra i nikad neće biti još jedan Aaliyah, samo se nadam da joj dijeliti"

"Lepa priča, i da joj ponosna na nebu #babygirl #forever #OneInAMillion"

"Ja sam samo 17 godina djevojka koja je dobila ulogu da igra jednu od svojih najvećih inspiracija #positive"

IZVOR: TIME

Aaliyah: Princess of R & B je zbog zrak kasnije ove godine. Koje su vaše misli? Tweet nas @GlamourMagUK.

Najbolji biografski film film novu šminku svih vremena