Air BnB susjedi Karl Kennedy i Susan Kennedy Australia listing - takmičenje | BA.rickylefilm.com
Događaj

Air BnB susjedi Karl Kennedy i Susan Kennedy Australia listing - takmičenje

Air BnB susjedi Karl Kennedy i Susan Kennedy Australia listing - takmičenje

Tko želi da ostane u Susan i Karl Ramsay St. Sošnjak?

Pripremite navijači sami Susjedi - Susan i Karl Kennedy Ramsay Street dom je na raspolaganju da ostanu u na Airbnb.

Istina, možda ćemo biti prestar da gledate TV emisiju danas, i iritantno mi i dalje kucate dalje u kancelariji dok je na - ali svejedno, koristili smo da volimo Neighbours kad smo bili klinci / studenata / freelancerima / nezaposlenih, a to je doktor Karl dom - tu kuću je video dosta drame tokom godina.

Vladati u uzbuđenje malo ipak, jer je ovo jedan-off priliku.

Po prvi put ikada, ljubitelji TV emisiji će dobiti priliku da prespavam na setu Ramsay Street, s posebnim profilom na Airbnb.

Izabrani Pobjednici će ostati na Ramsay Street popis u ponedjeljak 7. Septembra gdje će provesti noć u kući mnogo voljen Australian sapun.

Šta više, gosti će biti domaćin Erinsborough Doktor Karl Kennedy (Alan Fletcher) i majstor Kyle Canning (Chris Milligan), prije nego što hoda niz poznati ulica i oživljava drame Harolda Store, The Waterhole i Lasiter jezeru.

Oni će zatim pridružiti večeru sa Alanom i Chris na Willis obiteljske kuće, gdje će čuti insajder tajne i iza-the-scene vijesti. Kada su svi tračeve i dešavanja njihovih omiljenih susjedi cast su uhvaćeni na; oni će ostati u svojim vrlo vlastiti Ramsay Street Airbnb profil, u noćenje na setu.

Airbnb portparol Sam McDonough dodaje: "Ovo Susjedi popis pruža nezaboravan doživljaj putovanja za Aussie, Velike Britanije i Kiwi navijača, gdje su se da Ramsay Street svoj dom za noć."

Za priliku da osigura ovaj boravak, idite na airbnb.com/neighbours, i recite domaćinu zašto želite provesti noć na setu susjeda.

Podnesci moraju biti manje od 25 reči i mogu unijeti 13:59 GMT 28. Kolovoza 2015 do kvalificirali. Uz večeru, doručak i boravak, putuju do i od Ramsay St iz bilo kojeg Australije, NZ ili UK glavni grad također će biti pružena.

Potpuno smo ulaska.

Poznata kuća koje će se okrenuti apsolutno zeleni od zavisti