Alessandra Steinherrs makeover body blog: zdravo ishrana: Dijete: Fitness: Bikram Yoga | BA.rickylefilm.com
Događaj

Alessandra Steinherrs makeover body blog: zdravo ishrana: Dijete: Fitness: Bikram Yoga

Alessandra Steinherrs makeover body blog: zdravo ishrana: Dijete: Fitness: Bikram Yoga

Kako da biste dobili svoje najbolje tijelo - Fast

Kada je u pitanju ostvarivanje sam malo muškarača - Odrastao sam plivanje, igra fudbal, košarku i igra tenis, koji je i dalje moj omiljeni sport danas. A kad idem u teretanu volim grube i teške stvari - Volim radi se znoja ili dizanje teških tereta, vježba koja čini da se osećam kao da sam ja nešto stvarno radi.

Su mi rekli dosta vremena da pokuša joge, da smiri i balansirati mene, ali svaki razred sam ikada išao sa mnom samo dosadno do smrti. Nikad nisam vidio smisao toga - spore pokrete, pevanje - eurgh! Za mene je samo veličali istezanja.

Onda sam nedavno udario u zid - previše trčanje stavio pritisak na vrat i koljena, bio sam mega-run down zbog stresa i putovanja, u osnovi mi je bilo potrebno da se neki time-out.

Moje Beauty Urednik prijatelj Catherine (ukupno yoga guru) preporučuje se trudim Bikram yoga - (! Mislim parna soba) gdje obavlja joga položaja u grijanom sobi. Otišao sam vukao noge, očekujući da mrzim cijelu stvar - dva mjeseca niz liniju i ja sam ukupno obraćenik. Nisam imao pojma o joga može biti tako izazovno! I najdivnija stvar je da nakon klase osećam miran još puni energije. I brze promjene u mom tijelu su neverovatno! No tip vježbe je ikada oblikovan moje tijelo na takav način.

Ja sam mnogo mršaviji i više zategnut. Struka je definiran, noge imaju boljoj formi i imam ravniji trbuh. Moje ekstra punjenje se istopilo. I nevjerojatno, moj apetit čini se da se smirila, nemam nikakve-više nakon treninga glad napada.

Bikram Yoga definitivno nije Wimpy treninga - to je intenzivno kardiovaskularnih i teško. Dok je 26 položaja izvode na potpuno isti redoslijed svake klase - svaki instruktor izazovi vam drugačije. Idem u Soho Bikram Studio i ljubavi klase sa Karen Phillips i Paul Dobson. I sada se bave oko tri puta tjedno i sam smanjile na moje druge vježbe. Ne osjećam se mnogo toga treba, iako sam i dalje radila malo moći šetnju i neke težine, posebno za ruke, kao Bikram uglavnom radi nogu, leđa i mišiće.

Posjetiti Soho Bikram Yoga i Bikram Yoga