Besplatna takmičenja: Pobedite ulaznice za Londonsku toranj i hotel sa doručkom u hotelu Novotel Canary Wharf | BA.rickylefilm.com
Događaj

Besplatna takmičenja: Pobedite ulaznice za Londonsku toranj i hotel sa doručkom u hotelu Novotel Canary Wharf

Besplatna takmičenja: Pobedite ulaznice za Londonsku toranj i hotel sa doručkom u hotelu Novotel Canary Wharf

Septembar 2017: Win ulaznice za Tower of London i na hotelskom smještaju sa doručkom u Novotel Canary Wharf

Unesite sada za svoju priliku za pobjedu.

GLAMOUR ti nudi priliku da osvoje ulaznice za Tower of London i noćenje sa doručkom u Novotel Canary Wharf za dvoje.

Na obalama londonskog rijeke Temze stoji zloglasni Tower of London, 1.000 godina star dvorac koji štiti Crown Jewels. Preko pokretnog mosta i iza zidina zamka ćete otkriti toranj neočekivanih priče koje nikada pobjegao ovo sigurne tvrđave, kraljevski dvor i zloglasnog zatvora. 

Iza Kule teško branio zidove možete diviti na dah, svjetski poznati zbirka 23,578 dragulja u neprocenjive Crown Jewels, i danas koriste u kraljevske ceremonije.

Kao kraljevski dvor, kula je bio dom kraljevi i kraljice stotinama godina. Danas možete posjetiti Srednjovjekovni Palace u kojoj se nalaze rekreacije fenomenalnih enterijera koriste srednjovjekovni kraljevi i kraljice, ili istražite izložbi Royal Beasts i otkriti priče o životinjama dati na poklon kraljeva i kraljica, uključujući lavove, slonove i medvjedi koji su nekada vladali Tower.

Pronađite mjesta na kojima su bili zatvoreni ljudi čekaju na suđenje ili kažnjavanje. Otkrijte gdje su zaključana daleko kraljevi, kraljice i vjerske kriminalce, i gdje su pogubljeni tri engleski kraljice. Istražite prostore u kojima su držani poznati zatvorenici i otkrijte grafiti su ostavili za sobom prije 500 godina.

Takođe ćete naći iznenađujuće priče modernog zatvorenika, među kojima je najpoznatija Kray blizanci jednom zatvoru ovdje, a 11 špijuna iz Prvog svjetskog rata koji su bili zarobljeni i zatvoreni u tornju prije nego što je pokušao i pogubljen.

Novotel London Canary Wharf je novi moderan 39 kata hotela, bliski hoda od Canary Wharf podzemne željeznice. Smješten u gradu je kultni komercijalne okrugu, hotel je u roku od jednostavan pristup londonskih glavnih turističkih atrakcija. Hotel ima suvremeni restoran, bar i krovnu terasu s prekrasnim 360 pogled preko Londona horizonta. Sa besplatnim bežičnim internetom, stanje-of-the art teretanu i bazen, to je savršeno za obje poslovne i razonodu boravak.

Za priliku da osvoje ova neverovatna nagrade, jednostavno odgovorite na pitanje ispod. Kliknite ovdje za trag.