Briselski sokovi odlaze na prodaju u Velikoj Britaniji - zdravlje ljepote | BA.rickylefilm.com
Događaj

Briselski sokovi odlaze na prodaju u Velikoj Britaniji - zdravlje ljepote

Briselski sokovi odlaze na prodaju u Velikoj Britaniji - zdravlje ljepote

M & S lansiranje prokulica sok: da li pokušati?

Se kad smo ti rekla sve o prokule sok - i kako bi mogao biti sljedeći osoba zdravlje pomama?

Dok je nekoliko celebs su skočili na klice voz (osim Samantha Barks, koji je veliki fan), zeleni sok trend je i dalje veoma holivudski opsesija. Dakle, Marks and Spencer su odlučili da uđu u veggie sok tržištu upravo u vrijeme praznika - sa prokelj ukusom piće.

Trgovac se nadaju da će se izdanak sok biti hit sa kupcima - pogotovo jer je zaslađen jabuke i kruške.

Sandra Ziles, M & S šef razvoja proizvoda, rekao je: "Mi smo proveli skoro 18 mjeseci rada na ovom godina opseg koji mislimo da je naša najbolja do sada - imamo nešto za svakoga.

"Za one koji su spremni da se malo više avanturistički, ne možete pobijediti naše prokelj sok - nadamo se da će pretvoriti nekoliko non-klice jedu na zelenu stranu."

Dok je M & S nisu napravili prve klice sok piće, kako oni tvrde (Fortnum i masoni prvi stigao), to će biti zanimljivo vidjeti da li je piće skida dolazi Božić. Na kraju krajeva, klice su puni vitamina K i C, folne kiseline, kalcija i magnezija - što će sigurno pomoći izliječiti one svečane mamurluka. Upravo su dobili lošu reputaciju u svijetu povrća - ali u sok obliku, neće vas tako, hm, vjetrovito.

U petak, 22. Novembra 2013. Godine, napisali smo.

Move preko kelj, vidimo se kasnije spanać - sok kompanija su pronašli novu super hranu koju smo prevrtanja kao sljedeći veliki zdravlje ludila - i to je skroman Briselu Sprout.

Oni zadnje svoje male zelene glave svake godine za Božić - i gura oko ploče / skrivena ispod pečenja krompira od izbirljiva eaters Velikoj Britaniji gotovo. Ali Juice Club nadaju se brinu o svom zdravlju kupci će zamijeniti svoje tradicionalne zeleni sok za poneti klijanja ukusom slurpee - u prodaji po prvi put u Velikoj Britaniji na svom juice bar u Fortnum i masoni.

Vidiš, postoji razlog tvoja mama uvijek pokušavao da vas pojesti svoj klice. Svaki je prepun vitamina K i C, folne kiseline, kalcija i magnezija. I dok su imam pomalo, hm, vjetrovito ugled jer su oni prilično teško za varenje, sokova bogatih da ih olakšati želudac.

Fortnum i masoni tvitovala su djelić soka, dostupni isključivo u luksuznom London trgovina hranom - i bili smo prilično zaintrigirala.

Isprobajte iznenađujuće ukusne Briselu Sprout sok ekskluzivno Fortnum iz @JuiceClubUK. Bogat vitaminom C & K! pic.twitter.com/czHa0EfB4K

- Fortnum & Mason (@Fortnums) 21. Novembar 2013

Na kraju krajeva, zeleni sok pomama svakako ne pokazuje znakove usporavanja: Miranda Kerr, Rosie Huntington Whiteley, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston i Sarah Jessica Parker su svi zagovornici zdravstvenog ludost.

Iznad: Rosie Huntington Whiteley Instagrams njen sok.

Ali da li će ovaj novi "super sok 'uhvatiti na, s obzirom na klice blago stečeno ukus? Mi ćemo morati pričekati i vidjeti - ali ako kelj i špinat mogu popraviti uz dodatak slađe arome kao što su kruške, đumbira i jabuka, možda klica sok mogao biti ukusna - i da nas osjećaj zdrava ove svečane sezone.

Quick Fix stranka Detox Dijeta