Candice osvaja pečenje (i nosi odličan karmin za njega) | BA.rickylefilm.com
Događaj

Candice osvaja pečenje (i nosi odličan karmin za njega)

Candice osvaja pečenje (i nosi odličan karmin za njega)

Candice osvaja Great British Bake ofa (u Velikoj ruž, obvs)

Candice Brown je pobjednik sedme serije Great British Bake Off - a posljednja kao što znamo to. Dakle, hajde da pogledamo ovo dokaz Mel i Sue štipanje bita sastojaka takmičara još jednom.

Candice, čiji stilski izbor ruž za usne u svakoj epizodi oduševljen vatre razgovor jednako kao i ono što je zapravo pečena u okvir za izbor, pobijedila u finalu sa uvjerljiv kombinaciju dobar tajming, preciznost i čista loptice-out avanturizam - i neke zaista neverovatno hrane.

I svima koji su emocionalni prošle godine dobio na govor Nadiya Hussain pobjednika je izgubio drugi put kao Candice je predivan i dirljiv govor sama. Plus, to je kraj Bake off i svi su u bitima.

[Html ##

Za sve prekrasne Bakes, drsko insinuacije su i povlačenjem sve to off na takav stil za - hvala ti, Candice. #GBBO #GBBOFinal pic.twitter.com/xLabHMuutW

- Britanski Bake Off (@BritishBakeOff) 26. Oktobar 2016 ## Id¬y14r7]

Predstava neće emitovati tradicionalni serija u 2017. Godini, a sljedeći put gledatelji vide u potpunosti će biti kad se kreće na Channel 4 naredne godine.

Paul Holivud će i dalje djelovati kao sudija na novi format, ali Mary Berry i ko-domaćina Mel Giedroyc i Sue Perkins je odlučio da se ne iseljavaju iz BBC. Pa dobro, to je bio radostan dok je trajalo.

[Html ##

Val ga je nazvao. Ona je neverovatna. Pic.twitter.com/Cvly9d1j0v

- Scott Bryan (@scottygb) 26 oktobar 2016 ## Id¬hxb0t]

Fanovi su bili oduševljeni da vide svi takmičari vraćaju za slavljeničke piknik - posebno Val koji je podržao Candice za pobjedu.

[Html ##

Izgleda da Val se sjajno provode u Ayia Napa #GBBOFinal pic.twitter.com/ipeLEZ8arW

- Harry (@harrylethaby) 26 oktobar 2016 ## Id¬j7xn9]

Dalje radost je izdaje kada, na kraju kredita, Val je otkriveno da se ide na odmor u Ayia Napa.

[Html ##

To je razlog zašto Bake Off je bio tako dobar show. To je razlog zašto je za razliku od bilo na TV. #GBBOFinal pic.twitter.com/jP89rKMHP2

- Scott Bryan (@scottygb) 26 oktobar 2016 ## Id¬1ajijg]

Ali najslađi trenutak je sve došlo kada je otkriveno da su Jane i Candice je nadstrešnica prijateljstvo je nosio na izvan šatora. * Plače za devet sati *

Kolači, brownies i cookie receptima koji su dobri za vas - whoop!