Cannes 2018 najbolji filmovi | BA.rickylefilm.com
Događaj

Cannes 2018 najbolji filmovi

Cannes 2018 najbolji filmovi

U 5 filmova za gledanje iz Cannes 2017

The Beguiled do Wonderstruck.

Haljine! The celebs! Stranke! Oh, i filmova. 70. Filmski festival u Kanu je možda previše, ali evo naš pick od one za gledanje.

Okja

Porodica film dokazuje iznenađujuće kontroverzna. Produkcija Netflix, to nije pokazao na francuskom kinima - dovoljno da se to otvoreno izviždan na projekciji. Oni će iduće godine promijeniti pravila. Film južnokorejska direktor Bong Joon-ho priča je dovoljno nevin. Mlada djevojka sprijatelji mazni nilskog konja stvorenje. Ali nemilosrdni direktor (Tilda Swinton) snima ga da pokuša prodati svoje meso. Udruživanje u spašavanju su grupa aktivista za prava životinja, uključujući Paul Dano. Ako se to ne napravi vegetarijanac onda ništa neće.

The Beguiled

Nicole Kidman u vlasništvu Cannesu ove godine sa tri filma pokazuje, ali ovo je bio najbolji. U Jugu tokom Građanskog rata, ona igra upravnica zadužen za nekoliko učenika po školi napuštene djevojke. Onda se ozlijedio unije vojnik (Colin Farrell) okreće se i stare argumente i nove seksualne tenzije isplivaju na površinu. Prije nego se stvarno gadno. Cannes redovne Sofia Coppola usmjerava još jedan snažan ženske uloge, uključujući Kirsten Dunst i Elle Fanning.

You Were Never zaista tamo

Ne tako davno Joaquin Phoenix nam je dao lažni dokumentarac nisam ovde, o njemu pakovanje u svoju glumačku karijeru. Ali on je kao zauzet kao i uvijek, tretirajući nas na drugu njegove brade kao bivši vojnik koji pokušava da spasi Žena od seksa trgovaca. Plan je da krene po zlu. Lynne Ramsay (Moramo da razgovaramo o Kevin) usmjerava, dodajući da snažan rezultat kartica žena direktora na ovogodišnjem festivalu. Vanessa Redgrave i debitovala iza kamere za izbjeglički doco moru tuge.

Wonderstruck

Direktor Todd Hayes čini pomak u djecu filmova nakon niza drama nagrađivanog, uključujući i Carol i određenih žena. Je potresna priča o dva gluvih 12-godišnjaka se odigrava na dva vremenska okvira. Dječak pokušava da uđe u trag svog oca 1977. Godine, i djevojka u potrazi za tihi filmska zvijezda (Julianne Moore), 50 godina ranije. Sentimentalna priča isprekidanih s dugim bez reči sekcijama postaje odlične kritike. Takođe, uvodi nova zvezda, 14-godišnji gluhi glumica Millicent Simmonds koji oduvao filmaša u audicijama.

Dobro vrijeme

Robert Pattinson je u potrazi više razbarušen nego što bih da svoj prvi zločin triler. On je pljačkaš banke iz Queensa, New York, koji je upropasti svoj najnoviji pljačke. Sada je njegov brat je u zatvoru, a on treba da se novac da ga pobegnem. Set preko jednog intenzivan dan, RPatz - nosi bradicu i prljav kapuljačom - pogodio iz jedne nasilne susreta do drugog. Također u Cannesu ove sedmice je RPatz stari plamen Kristen Stewart za kratki film je režirala pod nazivom Come Swim, nadrealno komad o čovjeku slom.

Pogledajte sve izgleda iz Cannes crvenom tepihu ispod.

Cannes Film Festival 2017: The most magnifique izgleda smo vidjeli ✨