Dallas kupci Klubska premijera Jared Leto intervju Matthew McConaughey | BA.rickylefilm.com
Događaj

Dallas kupci Klubska premijera Jared Leto intervju Matthew McConaughey

Dallas kupci Klubska premijera Jared Leto intervju Matthew McConaughey

Pričajmo o Jared Leto je zanimljiv cipele, hoćemo li?

Sinoć, GLAMOUR pošao u London premijeru Jared Leto i Matthew McConaughey 's novog filma, Dallas Buyers Club.

Mislili smo da treba uzeti natrag Matthew je Teksašanin šarm, ili Jared Leto je ombre brave, ali ne, to nije bio slučaj. Postojala je samo jedna stvar koja je dominirala na crvenom tepihu razgovor sinoć... Jared Leto cipele.

Glumac krasila je tepih u par crno-bijeli prugasti mokasine i blistave ljubičaste čarape. Smo očekivali ništa manje od rock zvijezda.

Uprkos opredjeljuju za par ravne cipele u noći, Jared otvorio o njegovom mišljenju, na visokim potpeticama, kao što je njegov lik u filmu, Rayon, drag queen, bio dužan da ih nose u filmu.

"Bio sam prirodno -. Petama mi nije smetalo toliko sam radio te stvari kao što si ti ne bi povjerovao", rekao nam je na premijeri održanoj u Hotel Washington u Londonu.

Dođite do gledati prikolicu.

To nije bilo sve ravnica jedrenja ipak, "The hulahopke su zapravo najgore stvar - tajice nisu udoban morao sam da nosim dva para tajice ponekad jer imam tetovaže na noge i nismo imali vremena da ih pokrije. Tako da će smanjiti cirkulaciju off. "

Čujemo ya Jared, dobrodošli u naš svijet.

Glumac je otkrio kako laid-back on je u periodu do Oskara, bez obzira na njegovu nominaciju za Podrška nagradu za najboljeg glumca. On je otkrio: "Nikad nisam razmišljam o tome toliko znate, nikada nisam čeznuo nagrade Valjda sam odrastao sa hippy mamom i ona zapravo nije briga za takve stvari i nismo ni mi.".

Zvezda je već kući nekoliko nagrada ove sezone, osvojivši najbolju sporednu ulogu u igranog filma u Zlatnih globusa i na Screen Actors Guild Awards.

Njegov ko-zvijezda Matthew McConaughy, s druge strane je izrazio optimizam, za nagrade.

"Čitava ova (nagrada) sezona je dobro. Ja sam pozitivan i raduju Oskara", rekao je McConaughey.

On je otvorio o njegovom karakteru u filmu, HIV-pozitivne kauboj Ron Woodroof, za koje je njegov portret Ron je zaradio glumac ogromne priznanje.

"On u suštini nije isti tip smo se upoznali na početku jer je na kraju. Gotovo neznan da ga on postaje krstaša, jer on je samo-posluživanje, samoodržavajućeg kurvin sin i da je isti duh je ono držao ga u životu za još sedam godina ", otkriva McConaughey.

Dallas Buyers Club je objavljen u kinima 7. Februara.

Filmovi gledati u 2014