Festival Bestival-a ističe 2018 | BA.rickylefilm.com
Događaj

Festival Bestival-a ističe 2018

Festival Bestival-a ističe 2018

THE BEST OF Bestival 2014

Evo 11 stvari koje ste propustili od kraja-of-sezone ura...

 • Tema je bila Desert Island Disco što očigledno je mnogo značilo u šljokicama, glitter, palme, jastog odijela, psi obučeni kao Elvis - oh, i najveća disko kugla na svijetu napravljen u therequest disco legenda Nile Rodgers je mjereno at10.33m u diameterby Ginisov knjigu rekorda sudija pre nego što je odrastao u čitav svoj svjetlucave raskoši početkom naslov slot Chic.

"Do beskraja i dalje!" http://t.co/nck3rULPbe pic.twitter.com/NrbOGK9ebX

- Nile Rodgers (@nilerodgers) 9 septembar 2014
 • Američka soul pjevačica Candi Station brzo je postao naš novi ikona omiljeni stil. Sredinom 70-ih godina soul pjevačica nosila najviše basnoslovan haljina Koža i pojas combo i umilelo pod plamteću navečer sunce kao gomila poludeli za 'Young Hearts Run Free "i" You Got The Love'.
 • Jedna riječ. OutKast - André 3000 u kombinezon i plava perika belting od klasike kao što su "Hey Ya" i "Ms Jackson '- ono što ne voli?
 • U subotu popodne karneval bio ništa manje nečuveno... Cue Spandy Andy. Treba nam više reći?

 • Usred sve kreće i žljebljenja, London Grammar ponudio okrepljujući na glavnoj bini. Osim toga, naši prsti su očajnički potreban odmor od svih DISCO Chilled i proganja, trio održao je besprijekoran set i naš vrhunac vikenda. A da ne spominjem, cementiranje naša djevojka zaljubljena u pevač Hannah koja je potresla rep, usjeva vrha i Puffa jaknu. Swoon.

 • Sredinom jutra aerobik sa g motivator - definitivno najviše nadrealnog lek za mamurluk smo ikada iskusili, ali je upalilo, obložiti ste bili znatiželjni!
 • Basement Jaxx zaokružuje dan dva u stilu, i imala je gužve prosipa iz šatora i niz Big Top Hill. Sa klasičnim petarda himne kao što su "Romeo", "Do Your Thing" i "Gdje ti je glava na '(od kojih su neki smo gotovo potpuno zaboravio), ovi momci su bili otkrivenje i imali su nam peva" hej oh ay oh "svaki drugi minut.
 • Festival publici i njihovim nevjerovatan fancy haljinu na ekranu.
 • Kuća balona, ​​verzija Martin Creed je impresivno art instalacija koja se prvobitno pojavio na londonskom Hayward Gallery, ispunjen hiljade crvenih balona. Jer, zašto ne?
 • Disco legende CHIC sadrži Nile Rodgers 'set bio preplavljen emocijama after61-godišnji Nila rekao je okupljenima da je oplakuju smrt prijatelja i roudi je naučio samo taj dan. Dirnut skandiranje publike, headlinera nastavio da igra neverovatan set-liste, uključujući 'Dance, Dance, Dance', 'Le Freak ", pa čak i' Get Lucky '- savršeno slijedi finale vatromet, konfete i jedan zadnji ura na "Good Times".
 • I savršen način da se povrh svega? Koji je bolji od Aperol Spritz Socijalni koji previđa The Magic Meadow. Uistinu najviše idiličnom okruženju na tost oproštaj od ljeta. Sob! Ne možemo čekati za sljedeću godinu.

A ako to nije bilo dovoljno dokaza da Bestival zaista živi do svoje ime... Provjerite što neka od djela napravio od toga...

Bestival !! To je bio emotivan, hvala ti hvala ti hvala !!!! Posljednji festival, preko i izvan x http://t.co/ZiOplWFAiU

- Disclosure (@disclosure) 6. Sep 2014

Hvala @Bestival jer naš prvi UK festival u godinama, a za što je, kao što je dobra! Uživajte u ostatku pustom ostrvu disco 🌴

- La Roux (@larouxofficial) 6 Sep 2014