Glamurne nagrade 2018 - Datum, pobjednici, Nominacije i haljine | BA.rickylefilm.com
Događaj

Glamurne nagrade 2018 - Datum, pobjednici, Nominacije i haljine

Glamurne nagrade 2018 - Datum, pobjednici, Nominacije i haljine

Glamur Women Of The Year Awards 2013 - svim dobitnicima i govora

I to je gotovo za nagrade večeras! After party je u punom zamahu i još više gostiju osoba okreće se da podigne čašu pobjednicima večeras.

Pogledajte listu pobjednika U FULL ispod:

Film Maker - Rashida Jones

Solo Artist - Rita Ora

Pozorišna glumica - Helen McCrory

Sportsman - Nicola Adams

Pandora Breakthrough - Samantha Barks

Band - The Saturdays

Pisac - Miranda Hart

Modni dizajner - Clare Waight Keller (Chloé)

Radio Personality - Jameela Jamil

TV ličnosti - Nicole Scherzinger

Voditelj - Clare Balding

UK TV glumica - Joanne Froggatt

Poduzetnik - Myleene Klass

Međunarodnim TV glumica - Zosia Mamet

Pribor Designer - Emma Hill (Mulberry)

Specijalna nagrada urednika - Jessie J

Man Of The Year - Daniel Radcliffe

Glumica - Rebel Wilson

Žena Of The Decade - Victoria Beckham

U 22.50, napisali smo.

A mi smo sada na našu konačnu nagradu - žena Nagrada Dekade.

Burberry kreativni direktor Christopher Bailey predstavlja posljednje nagrada večeras.

Victoria Beckham se na pozornicu da prihvati GLAMOUR nagradu.

"Nekako bih da sam sada napisano bilješke. Ja bih da počnem večeras čestitajući svim ženama, kao i Harry Potter. Volim da proslavimo žena. Girl power! Šta Myleene rekao je bio u pravu, moramo podržati svaki druge.

"Hvala ti Brooklyn, najzgodniji muškarac u sobi večeras, jer je moj pratilac.

"Hvala ti Davida. A drugi čovjek u mom životu, Simon Fuller. I wow, neverovatan 10 godina. Ovo je za narednih 10 godina. Samo sam razmišljao, ja ću biti skoro 50."

U 22.47, napisali smo.

GLAMOUR omiljeni Kylie Minogue se vratio da predstavi nagradu za glumica večeras.

Rebel Wilson je pobjednik.

"Hvala vam puno Kylie, samo sam se tako sretna, sretna, sretna, sretna", ona pjeva kao ona prihvaća GLAMOUR nagradu. "Ja sam samo uzbuđen primiti ovu nagradu, jer mi je rečeno da je novčanu nagradu... Nema?

"Ja bih da se zahvalim u Velikoj Britaniji zbog toga što odličnog ukusa, ali ne u desertima. Kada djevojka dobiva služio primećen kurac, ona ima određena očekivanja. Kad smo već kod kurac, ne mogu nikako da se da ovu nagradu."

U 22.42, napisali smo.

Dobitnik BAFTA Rising Star Juno Temple vodi na pozornici za obavljanje zavidan zadatak uvođenja GLAMOUR nagradu za Man Of The Year.

"U proteklih deset godina, mi smo poznati i volio ga je kao dječak čarobnjak, ali u posljednjih nekoliko godina smo shvatili koliko je talentovan je", kaže ona, prije nego što otkriva da Daniel Radcliffe je naš pobjednik 2013. Godine.

Harry Potter zvijezda, koja se pored može vidjeti u ulozi Allena Ginsberga Kill Your Darlings, kaže kako on prihvata prestižnu titulu:. "Hvala vam puno, nisam osjetiti Ronnie Corbett ranije Hvala glamur, ovo je vrlo, vrlo nadrealno. I hvala glamur što je jako, jako podržava u mojoj karijeri... Takođe bih da se zahvalim kao Kanye West je bio prethodni dobitnik ove nagrade, tako da sada imaju nešto zajedničko s Kanye West, koji sam nikada ne bi predvidjeti. "

U 22.39, napisali smo.

Urednik GLAMOUR Jo Elvin predstavlja urednika Specijalnu nagradu večeras.

Govoreći pobjednika, ona kaže: "Volim da budem urednik GLAMOUR... Mi se ne sviđa termin 'Girl Crush', ali ja volim ovu djevojku... Ona je pravi govori voljeno lice subotnje večeri TV The Voice. Ranije ove godine podigla pola miliona za Comic Relief za brijanje glave, i mislim da je ono što je čini tako velik. Ona je potpuno neustrašiv "

Nagrada ide u Jessie J.

"Imam ženu Tomorrow Award, a od kad sam bio mlad... Htio sam napraviti svijet boljim mjestom... I osećam Čast mi je što Jo i čitaoci GLAMOUR vidio da u meni tako rano... Hvala ti za GLAMOUR za podršku me kao ne pijem i zapisničara bez droge ", kaže ona o prihvatanju nagrade.

U 22.38, napisali smo.

Nashville zvijezda Hayden Panettiere predstavlja nagradu GLAMOUR večeras za Pribor Designer.

Pobjednik je Mulberry je Emma Hill.

U 22.32, napisali smo.

Matthew Rhys - novi Darcy u Smrt dolazi Pemberley i zvijezda The Edge Of Love - je pri ruci da dodeli nagradu za Internacionalni TV glumicu.

Glamur nagrada ide za djevojke zvijezda Zosia Mamet, koji kaže kako je ona prihvaća njen Gong: "Ovo je prva nagrada koju sam ikad dobio... Ja bih da se zahvalim GLAMOUR i Jo za ovu nagradu... To je tako rijetko da žene imaju čast na ovaj način... Ja bih da se zahvalim HBO za davanje mene ovu ulogu... Naš izuzetna pisci i producenti... Videli su više od mene nego što imam u proteklih godinu dana ili tako... A zahvaljujući Velikoj Britaniji za grli Djevojke koliko što su SAD ima. "

U 22.29, napisali smo. [/ I]

Claudia Winkleman je dobila čast predstavljanja GLAMOUR nagradu za Poduzetnik večeras.

Pobjednik je Myleene Klass.

"Razmišljao sam tačno godinu dana... Ne mogu vam reći razlika godinu čini. Bilo je stvarno smeće. Da ponovo stajati ovdje i ove godine kao uspješna poslovna žena, to znači mnogo", kaže ona dok ju je ona prihvatila nagradu.

"Da bi sve moje poslovne partnere previše, super. Ja bih da kažem," Piće je na mene! ' Ali, nakon nedavne pritisnite sam imao, možda to nije najbolja linija. "

U 22.26, napisali smo.

Downton Abbey zvijezda Allen Leech - koji igra Lady Sybil je poletan šofer ljubavnik Tom Branson - je pri ruci da se predstave u Velikoj Britaniji nagradu TV glumicu...

... Što se tiče njegovog kolegica Joanne Froggatt, ili, kako je to inače poznato, Downton glavu kućna pomoćnica, Ana.

"Divno je biti ovdje večeras i da bude nominiran u tako jaku grupu... A masivan hvala svim čitateljima za uzimanje vremena kako bi glasali za mene, to je me vrlo, vrlo zadovoljan", kaže ona dok ju je ona prihvatila nagradu.

U 22.23, napisali smo.

Legendarni Joan Collins je naš domaćin za Prezenter nagradu.

"Ona je bila lice i dušu Olimpijskih i Paraolimpijskih igara", kaže ona pobjednika.

Glamur Nagrada ide u sportski voditelj - i spasitelj BBC 2012 Olimpijske igre hvatanja - Clare Balding.

Govoreći kao ona prihvati priznanje, ona kaže: ". The House Of Lords glasao 2-1 u korist podrške jednake Brak račun Alice je rekla da se uzmemo u vremenu od tri godine.

"Miranda Hart i ja, koji sam išao u školu, stajali ispred rekavši:" Baš kako se to dogodilo sa nama? "

U 22.20, napisali smo.

Svi vole malo Greg James, sigurno? Radio 1 voditelj je na dužnosti otkriti GLAMOUR Award 2013 za Radio ličnosti, koji ide u Jameela Jamil.

Govoreći kao ona prihvaća nju nagradu, ona kaže: "Nema dovoljno dezodorans u svijetu za ovaj trenutak... To je i najgore vrijeme da shvatite da ste stvarno loš Wedgie... Da se priznati magazina sam pročitao od kada sam imala 14 godina... To ohrabruje žene da budu pametne i talentovane i moćne i biti pametan i biti pravi, to je vrlo cool. "

U 22.15, napisali smo.

Ko bolje predstaviti modni dizajner nagrada nego u prvom redu draga sama, Pixie Geldof?

Nagrada ide u Clare Waight Keller Chloé.

U 22.07, napisali smo.

Jedan od večeras gosti iznenađenja, Ronnie Corbett, je na ruku da nagradu nagradu za Writer večeras.

Legendarni smiješno čovjek pukotine vic o Graham Norton podsjećajući damu na svom stolu Piers Brosnan, prije nego što je on otkriva naš 2013 pobjednik: Miranda Hart.

Je komičarka kaže kako je prihvatio njen nagradu GLAMOUR "Mislim da sam jedini koji je došao ovamo bez neverovatno zbijeno magarca... Ovo je divno. Nije mnogo ljudi to znaju, ne znam zašto, jer imamo mnogo očiglednih sličnosti, ali [Ronnie Corbett] je zapravo moj otac.

"Hvala vam puno glamura. Moj cilj je da se najbolji prijatelji sa Jessie J, družiti sa Rebel Wilson i shag James Pjurfoj."

U 22.05, napisali smo.

Čovjek čije se ime može se peva samo (Jaaassson Derrruuulllo) je zvijezda objavljivanja sa ne tako težak posao predstavljanja GLAMOUR nagradu za bend večeras.

"Ja sam nekako pranje ovdje, ja ću biti jedan od onih unfunny momci čitanja iz štimung karticu, ali nose sa mnom", rekao je prije predstavljanja nagradu The Saturdays.

Djevojka bend - zajedno sa Frankie bebe bump - odvesti na pozornicu da prihvati nagradu.

U 22.03, napisali smo.

Previše seksi izgleda za jednu fazu za rukovanje, sigurno? Svi smo malo pregrijane kao Jourdan Dunn & David Gandy se otkrivaju kao prezenteri nagrade Pandora Breakthrough.

Pobjednik je Samantha Barks, koji kaže kako je ona prihvaća nju nagradu: ".. Hvala vam puno Jadnici je najviše neverovatno iskustvo u mom životu"

U 22.00, napisali smo.

Michael McIntyre je urnebesno izbor za predstavnika nagradu GLAMOUR ove godine za sportistu.

Nagrada ide u olimpijski boks osvajač zlatne medalje Nicola Adams.

Pozdravio je aplauz, ona kaže: "Hvala vam glamura za večeras me pozvali... Takođe bih se zahvaliti svim čitateljima koji su glasali za mene, i na kontinuiranoj podršci... Nadam se da imate sve kada odem na Rio 2016. "

U 21.54, napisali smo.

James Pjurfoj je na predstavljanju dužnosti za nagradu pozorišna glumica.

Nagrada ide u Helen McCrory za nju sjajan ulogu Libby u The Last Of The Haussmans.

"Ja bih da počnem misleći čitaoci glamura i Jo [Elvin]... Ja bih da se zahvalim ostatkom ekipe i moj muž, kao i, koji uvijek stoji uz mene. Imamo samo jedan stolica u kuće ", kaže ona dok sakuplja nju nagradu.

U 21.52, napisali smo.

Tu je možda malo sumnje u bilo čijem umu o tome ko je osvojio GLAMOUR nagradu za solo izvođač ove godine, kao što je "wifey" numero uno Cara Delevingne se u fazu da se predstave.

"Ja zaista ne znam nikoga ko zaslužuje više, ona je moj najbolji prijatelj", kaže ona uoči najave.

Da, pogađate ispravno - pobjednik je Rita Ora.

O prihvaćanju nju nagradu, ona kaže: "Hvala ti na tome nevjerovatan govor nemam ništa stvarno pripremljen osim hvala Jo i hvala GLAMOUR Zahvaljujući moja majka, moja sestra, Roc Nation, GLAMOUR, hvala.. Vi, samo ponovo. "

SEE PHENOMENAL RISE Rita Ora DA SE superzvezde OVDJE

U 21.50, napisali smo. [/ I]

Chris O'Dowd predstavlja nagradu Film Maker za večeras.

"Hvala što ste me primili, posebno desert! Vrlo na temu. Nisam vidio ovoliko ruž za usne, jer imam ljubavnih sa Jack Russell", kaže on uoči najave.

Nagrada ide u Rashida Jones.

Govoreći kao ona prihvaća nju nagradu GLAMOUR, kaže Jones, "sam nosila ove pidžame kroz cijeli godina otkako sam napravio moj film. Ja bih da se zahvalim Jo Elvin i GLAMOUR za prepoznavanje mog filma... To je vrlo armatura mi je da budem osvajanje nagrade to je tako glamurozno, jer kao što svi znaju, to je vrlo glamurozno što nezavisni film.

"Bilo bi prilično nepoštovanje ne zahvaliti svaki tip kojeg sam ikad od kada sam imala 14 godina", kaže ona, prije nego što tetura off popis imena.

U 21.46, napisali smo.

Večera je gotova, a mi smo na nagrade. Graham Norton je naša časna domaćin večeri.

On otvara događaj rekavši: ". Dobro veče jedan i sve, i dobrodošli na 10. Godišnjicu GLAMOUR Awards, koja se održava pod pokroviteljstvom Pandora"

Da. Ostatak je malo eksplicitan, stvarno. So. Mi ćemo ga ostaviti tamo!

U 21.00, napisali smo.

Victoria Beckham je upitan na crvenom tepihu šta David Beckham se događa sada kada je povukao iz fudbala da radim.

Rekla je da je bivši sportista imala "puno vrlo pametan ideja".

Kada mu je rečeno da je Tom Cruise misli da je njen suprug mogao bi postati glumac, ona se našalio: "Naravno, zašto ne bio sam u Spice World i to je bio sjajan učinak.!"

"Večeras je sve o slavi žene, i to je razlog zašto sam ovdje, jer volim žene. To je sve o čemu su žene drago mi je da druge žene."

U 20.00, napisali smo.

The Saturdays otkrio da su svi sreli Alaia-Mai i da je njihov kolega iz benda Rochelle - koji nije prisutan večeras - radi dobro.

U 19.30 sati, pisali smo.

Rebel Wilson je otkrio da je skripta se trenutno napisana za Pitch Perfect 2, rekavši da će to biti "super".

Također smo razgovarali sa Rebel o svojoj ljubavi Channing Tatum, a ona nam je rekla da je ona "siguran da će biti amazing" u biti otac, jer "on je nevjerovatan u svemu."

U 19.00, napisali smo.

Zvezde su počeli da stižu za GLAMOUR Awards 2013.

Neka od najvećih imena iz svijeta glazbe, filma, mode i televizije preuzimaju na crvenom tepihu na ovom događaju, koji se održava u posebno izgrađenim mjesto u Berkeley Square Gardens večeras.

Pogledajte sve PICS i Haljine sa crvenog tepiha OVDJE

Lisa Snowdon je među prvima koji će doći. Model koji je postao voditelj nosio svijetle žute, čipke detaljno mini haljinu kao ona je na crvenom tepihu.

Gledati Lisa stižu na VINE OVDJE

Victoria Beckham može biti bez Davida kao ona dolazi u crnoj Bustier i obiman pantalone od Maison Martin Margiela, ali dizajnera kupio narednih najbolja stvar - njen neodoljiv sin Brooklyn Beckham.

SEE Victoria Beckham i BROOKLYN na crvenom tepihu OVDJE

Rita Ora iznenadila u Tražim delikatno slojeviti, krase bijele broj Marchesa.

WATCH Rita Ora stižu na VINE OVDJE

Jessie J šetnje crvenim tepihom u tamno plavi pantalona odijelo sa nabran, voluminozne rukave.

Fearne Cotton potrebno da se na crvenom tepihu u prekrasnom kobaltno plava Jonathan Saunders pomak haljinu, što ona udružio sa smjera žutim petama.

WATCH Fearne pamuk stižu na VINE OVDJE

The Saturdays - minus Rochelle Wiseman i plus Frankie Sandford bebe Bump - stići u uranjajući, do poda haljine.

POGLEDAJTE SUBOTOM stižu na VINE OVDJE

Cara Delevingne pretvara u njen zaštitni znak, obučena-down stila - farmerke i majicu - što ona udružio sa šik par crvenih potpetica. Ona je u pratnji super tanak Jourdan Dunn, koji je iznenadila u crnom olovkom haljinu figura-grli sa zlatnim oblakoder štikle.

Urnebesna Aussie glumica Rebel Wilson prikazuje Louboutin neki crveni tepih ljubavi u ovim šik cipele.

Nashville zvijezda Hayden Panettiere nosi crno-bijeli mini sa šik crnim blejzer, što možete vidjeti na Twitteru ovdje.

Rashida Jones odluči za uzorkom odijelo za događaj večeras, dok Kylie Minogue ide za gol ukrasa.

Dr Ko glumica Jenna Louise Coleman stigao nosi tvida ispis bez naramenica haljina sa crvenom sud cipelama.

POGLEDAJTE JENNA LOUISE COLEMAN o vinu OVDJE

Djevojke zvijezda Zosia Mamet šetnje crvenim tepihom u zapanjujući ukrašene crnu mini haljinu.

POGLEDAJTE Zosia Mamet o vinu OVDJE

Pjevač Jason Derulo izabrao kožne košulje i prugasto jakna za nagrade večeras. Vidi svog crveni tepih outfit ovdje.

Vrlo svoju glavu sobarice Dowton Abbey-a, Joanne Froggatt nosi Racey crno koža mini haljina sa jako nitnama mini kvačila.

POGLEDAJTE JOANNE Froggatt o vinu OVDJE

Komičarka Miranda Hart šetnje crvenim tepihom u sunčano žuta bluza, sako i nitnama sud cipele.

WATCH MIRANDA HART o vinu OVDJE

Samantha Barks iznenadila u dubokoj roze koktel haljinu, što ona udružio sa zlatnim Giuseppe Zanotti peep-toe štikle.

WATCH SAMANTHA laje o vinu OVDJE

Britanski Got Talent sudija Amanda Holden izazvala paparazzi negodovanje što je potrebno da se na crvenom tepihu u smjera golubica siva broj.

SEE AMANDA holden DRESS OVDJE

Jameela Jamil stigne nosi ramenima leopard print i pink štikle s njom zaštitno lice šljokicama i mačke očiju make-up.

WATCH Jameela JAMIL stigli

Ellie Goulding bira figura-grle, grafički otisak poda haljinu da se na crvenom tepihu.

Momci iz Lawson zaustaviti da nam kaže zašto su oni nas vole na Vine ovdje.

Pjevač VV Brown dodao boju u limun nabrane haljine od Issey Miyake, koji je udružio s njom zaštitni znak šiškama i kikice.

WATCH VV BROWN o vinu OVDJE

Muški model du jour David Gandy dolazi u bijeloj Tuxe jaknu.

Chris O'Dowd i njegova supruga, novinar i voditelj Dawn Porter hodati crvenim tepihom. Porter nosi zlato ukrašen, disko stilu 60-shift.

Pixie Geldof dolazi s njom u modi BFF, dizajner Henry Holland i njihova pratnja.

Damian Lewis, Helen McCrory, Blake Harrison, Clare Waight Keller, Myleene Klass, Ronnie Corbett, girlband Stooshe i James Pjurfoj su također stigli.

SEE DAMIAN LEWIS & HELEN MCCRORY NA TWITTERU OVDJE

Gosti će biti tretirani na raskošan prijem, pre nego što se sjedi za luksuzni večeru.

Nakon toga, mi ćemo otkriti koji je osvojio ovogodišnju prestižnu #GLAMOURAwards u nekoliko različitih kategorija, od solo izvođač u modni dizajner, glumica i naravno, žena decenije.

U 08:00, napisali smo.

Želite biti prvi koji će znati sve tračeve i vijesti iz Glamour Awards 2013 kao što se dešava? Onda dolazimo do GLAMOUR.com od 18:00 danas dobiti sve akcije.

To je GLAMOUR Nagrade vremena opet i ove godine - GLAMOUR.com - su prvi i jedini postavite trebate ići da saznamo ko je osvojio šta, ko je nosio šta i ko je dobar provod s kim.

Mi ćemo se izvještavanja uživo iz crvenog tepiha, pogotkom bez premca pristup sve zvijezde. Glava na web stranici da biste vidjeli sve slike, video intervjua i ogovaranja žive, kao noć odvija.

Pratite nas na Twitter i Facebook na prvu vidi odjeće osoba i dobiti vijestima o svim kandidata i pobjednici.

Na našem Vine kanalu, mi ćemo snimati kratkih klipova kao stići zvijezde i kao oni prikupljaju svoje nagrade.

Zavirite iza kulisa na našem Instagram kanal, gdje će naš tim dobiti ekskluzivne snimke zvijezde kao što su zavalite i slave pobjede.

Ne može čekati? Pogledajte što se dogodilo prošle godine ovdje.

5. Februara 2013. Godine, napisali smo.

Zaboravite Oskara i Britanci - u 2013. Godini, to je sve o 10. Godišnjem GLAMOUR Žene of the Year Awards.

Prošle godine, pijuckao smo koktele s Kylie, ogovaraju s Naomi Watts, čeznula David Gandy i plesao sa Jake Shears. Ali, naravno, mi planiramo na prelivom koji - kao i označiti decenije slavi sjajan, talentovanih žena, imamo naše Najšljokičastiji Nagrade još postrojeni. I opet smo uzbuđeni da se udružio sa super-moderan Pandora nakit.

Fancy ulazak u stranku? Svako ko glasa će imati priliku osvojiti dvije ulaznice. Samo označite svoj izbor u svakoj kategoriji (ili imenovati nekog drugog) i slijedite upute ovdje. Zato se događa - i možda vidimo se na crvenom tepihu!

Glasajte za GLAMOUR ŽENE GODINE NAGRADE OVDJE

The Rise And Rise Of Rita Ora