Gledajte najbolje nastupe GRAMMY 2018 od Kendrika Lamara do Lady Gaga i Rihanna | BA.rickylefilm.com
Događaj

Gledajte najbolje nastupe GRAMMY 2018 od Kendrika Lamara do Lady Gaga i Rihanna

Gledajte najbolje nastupe GRAMMY 2018 od Kendrika Lamara do Lady Gaga i Rihanna

Gledati sve najbolje predstave iz 2018. Grammy

Rihanna, Kesha i Kendrick Lamar bili su među onima koji je pogodio u fazi ✨

Grammy su sve o performansama i ovogodišnjem sajmu nije razočarao. Od Kendrick Lamar 's politički obojen medley i Lady Gaga' s prekrasnim interpretaciju miliona razloga, Kesha i ko zapanjujući mig na vrijeme je isteklo pokret - ovdje su naši prepoznatljivo fazi trenutke.

Kesha

Kesha smanjio publike (i gledatelji kod kuće) do suza sa emocionalni učinak njenog dirljivo singl moli. Ona se pridružio na pozornici sa Camila Cabello, Cyndi Lauper, Julia Michaels, Andra dan i masivnim hor jer odao počast na vreme je isteklo pokreta.

Logika, Alessia Cara i Khalid

[Twitter id = "957830834492399616"]

Mladi trio stavio na koji se kreće postavljen kao oni obavljaju svoje prevenciju samoubistva singl 1-800-273-8255. Njima su se pridružili na pozornici pokušaj samoubistva preživjelih, i prijatelja i rodbine žrtava samoubistvo.

Kendrick Lamar

Kendrick Lamar je otvorio šou s nevjerojatnom vatre i-bubnjevi punjene set, polaska performanse uz U2 Bono prije nego što su se pridružili vojska gazi vojnika i neverovatno plesača. Komičar Dave Chappelle i isprekidano skup s scripted Interludes.

Lejdi gaga

Zapanjujući. Talentovan. Lepa. Lejdi gaga. #GRAMMYs https://t.co/3MONEsgQXZ

- Ricky Davila (@TheRickyDavila) 29. Januar 2018

Gaga tretiraju nas sve u prekrasan, ogoljenu učinak je udari Joanne i Milion razloga ispred klavira uz malu pomoć od drug, Mark Ronson. FLAWLESS.

Luis Fonsi i Daddy Yankee

Luis Fonsi i Daddy Yankee donio latino okus Madison Square Garden i pjevali himnu Despacito, dijele binu sa nekim prilično vruće plesačice.

Childish Gambino

Childish Gambino je Amazing Performanse Terrified Večeras. WOW! #GRAMMYs https://t.co/byJB893SFI

- Adriana (@collectcaIls) 29 jan 2018

Childish Gambino možda uzeti u drugom planu, a Donald Glover je bio zauzet povijest odluka u Hollywoodu, ali on se vratio u punoj snazi ​​obavlja svoju stazu Prestravljeni od Grammy nominiran album, Probudi se, ljubavi moja! sa specijalnim gostom vokal JD McCrary - 10-godišnji glumac / pjevač, koji će glumiti Simba u Disney predstojeće remake The Lion King.

DJ Khaled, Rihanna i BYSON Tiller

DJ Khaled, Rihanna i Bryson Tiller nam je dao sve ono što smo htjeli jer su ponovo stvorili Wild Misli video spot na GRAMMY sceni. Kao i uvijek, Riri SLAYED.

Bruno Mars i Cardi B

Bruno Mars i Cardi B sve doveo 80-tih vibracije sa svojim performanse Finesse Remix.

Elton John i Miley Cyrus

Elton John i Miley Cyrus - Tiny Dancer @ 60. Grammy nagrada #GRAMMYs pic.twitter.com/cNn5vU9AX7

- snap: thedjjei (@thedjjei) 29. Januar 2018

Miley Cyrus je postao najnoviji mlada zvezda da se pridruže Sir Elton John na sceni kao što su izveli duet Tiny Dancer, a publika ga voli.

Zvezde koji su nosili bijele ruže za Vrijeme je isteklo na Grammy